Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] Tecno D5 Didn't Detect SIM/Show Network

#1

A Tecno D5 was brought to me that it didn't show network and to my surprise the sign to show where the network signal would be fluctuating is not there as well. I head up to check baseband and found unknown I think of flashing but when I reach Tecno Stock Back Rom page I foundoutTecno D5 variant 1 and 2 but didn't know if it is variant one or 2.

Or is there any other way to solve it apart from flashing.


Reply
#2
(This post was last modified: 04-13-2016, 10:26 AM by hovatek. )
(04-13-2016, 12:17 AM)Hiidee Wrote: A Tecno D5 was brought to me that it didn't show network and to my surprise the sign to show where the network signal would be fluctuating is not there as well. I head up to check baseband and found unknown I think of flashing but when I reach Tecno Stock Back Rom page I foundoutTecno D5 variant 1 and 2 but didn't know if it is variant one or 2.

Or is there any other way to solve it apart from flashing.

You'll need to regain baseband by flashing the firmware.
Try variant 2 using SP flash tool @ https://forum.hovatek.com/thread-159.html
Reply
#3
Tried it but as i plugged the phone for flashing to start it only vibrate and start charging after some minutes. I have d vcom drivers installed.
Pls what to do now.
Reply
#4
(04-13-2016, 03:26 PM)Hiidee Wrote: Tried it but as i plugged the phone for flashing to start it only vibrate and start charging after some minutes. I have d vcom drivers installed.
Pls what to do now.

See https://forum.hovatek.com/thread-439.html
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)