Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Infinix X551 wont boot after flaching wrong recovery image

#1
(This post was last modified: 04-18-2016, 05:00 PM by itsbad. )

Hey Guys, I really need your help, I foolishly flashed a TWRP image meant for Infinix Hot 2 for the Infinix X551 and since then, the phone wont boot, I downloaded the stock Rom for Infinix X551 and tried flashing again butthe process wont load and Sp Flash Tool kept saying S_BROM_CMD_STARTCMD_FAIL(2005). After reading https://forum.hovatek.com/thread-439.html for the error, and applied the fix, the error still kept recurring
Kindly help me


Reply
#2
(04-18-2016, 04:56 PM)itsbad Wrote: Hey Guys, I really need your help, I foolishly flashed a TWRP image meant for Infinix Hot 2 for the Infinix X551 and since then, the phone wont boot, I downloaded the stock Rom for Infinix X551 and tried flashing again butthe process wont load and Sp Flash Tool kept saying S_BROM_CMD_STARTCMD_FAIL(2005). After reading https://forum.hovatek.com/thread-439.html for the error, and applied the fix, the error still kept recurring
Kindly help me

Take out and reinsert the battery using https://forum.hovatek.com/thread-7338.html then try again
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#3
(This post was last modified: 04-18-2016, 06:46 PM by itsbad. )
(04-18-2016, 06:25 PM)hovatek Wrote:
(04-18-2016, 04:56 PM)itsbad Wrote: Hey Guys, I really need your help, I foolishly flashed a TWRP image meant for Infinix Hot 2 for the Infinix X551 and since then, the phone wont boot, I downloaded the stock Rom for Infinix X551 and tried flashing again butthe process wont load and Sp Flash Tool kept saying S_BROM_CMD_STARTCMD_FAIL(2005). After reading https://forum.hovatek.com/thread-439.html for the error, and applied the fix, the error still kept recurring
Kindly help me

Take out and reinsert the battery using https://forum.hovatek.com/thread-7338.html then try again


thanks, i will try it now, pray it works!
Reply
#4
Thanks guys, it worked!! you are a lifesaver...God bless you!
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)