Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

my infinix zero dead bricked keeps connecting and disconnecting every 5secs

#1

my infinix zero dead bricked keeps connecting and disconnecting every 5secs sp flashtool detects it after installing vcom drivers but keeps connecting and disconnecting every 5secs

Sent from my GT-I9300 using Hovatek mobile


Reply
#2
(05-17-2016, 01:24 PM)smart3856 Wrote: my infinix zero dead bricked keeps connecting and disconnecting every 5secs sp flashtool detects it after installing vcom drivers but keeps connecting and disconnecting every 5secs

Sent from my GT-I9300 using Hovatek mobile

Uninstall vcom driver and reinstall
Reply
#3
(05-17-2016, 08:51 PM)matybazz Wrote:
(05-17-2016, 01:24 PM)smart3856 Wrote: my infinix zero dead bricked keeps connecting and disconnecting every 5secs sp flashtool detects it after installing vcom drivers but keeps connecting and disconnecting every 5secs

Sent from my GT-I9300 using Hovatek mobile

Uninstall vcom driver and reinstall

even without installing vcom drivers its d same......if I hold power button for 3secs or volume- for 3secs......it will stop then after 10secs it start connecting and disconnecting again....

Sent from my GT-I9300 using Hovatek mobile
Reply
#4
(05-18-2016, 11:33 AM)smart3856 Wrote: even without installing vcom drivers its d same......if I hold power button for 3secs or volume- for 3secs......it will stop then after 10secs it start connecting and disconnecting again....

Sent from my GT-I9300 using Hovatek mobile

Dont worry have you uninstalled and reinstalled the driver?
Reply
#5
(05-17-2016, 01:24 PM)smart3856 Wrote: my infinix zero dead bricked keeps connecting and disconnecting every 5secs sp flashtool detects it after installing vcom drivers but keeps connecting and disconnecting every 5secs

Sent from my GT-I9300 using Hovatek mobile

see the connection-disconection fix @ https://forum.hovatek.com/thread-439.html
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:

Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)

Request for Private Support
* Install the Hovatek Forum app
* Listen to H-Tech Radio
* Helpline: +2348021840309
* Email: [email protected]
* Skype: Hovatek
Reply
#6
(05-18-2016, 02:47 PM)matybazz Wrote:
(05-18-2016, 11:33 AM)smart3856 Wrote: even without installing vcom drivers its d same......if I hold power button for 3secs or volume- for 3secs......it will stop then after 10secs it start connecting and disconnecting again....

Sent from my GT-I9300 using Hovatek mobile

Dont worry have you uninstalled and reinstalled the driver?

i just came out of such problem, get the very VERY correct rom for the phone, be sure if its 16gb 0r 8gb version of d infinix zero
Reply
#7
(05-23-2016, 01:52 PM)EMMANUS Wrote:
(05-18-2016, 02:47 PM)matybazz Wrote:
(05-18-2016, 11:33 AM)smart3856 Wrote: even without installing vcom drivers its d same......if I hold power button for 3secs or volume- for 3secs......it will stop then after 10secs it start connecting and disconnecting again....

Sent from my GT-I9300 using Hovatek mobile

Dont worry have you uninstalled and reinstalled the driver?

i just came out of such problem, get the very VERY correct rom for the phone, be sure if its 16gb 0r 8gb version of d infinix zero

Emanus....its the 16gb version.....cn u add me on whatsapp pls 09058228565

Sent from my GT-I9300 using Hovatek mobile
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)