Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

TECNO Y5S & Y6

#1

hellwo admin

i have 2pcs of tecno mobiles y5s and y6 which they where working once and i had the flashed with ur firmwares and end up dead.I flashed y6 with both variants and nothing happen and y5s as well an till now both phones are dead so i was just wanna ask you is there some kind of unupdates thats wi revive my phones.

problem which mad me flash them was:UNFORTUNATELY ANDROID HAS STOP WORKING:

PLLZZZ HELLLLLLP


Reply
#2
(This post was last modified: 05-20-2016, 09:16 AM by X3non. )
(05-20-2016, 05:34 AM)akaposwe Wrote: ...
problem which mad me flash them was:UNFORTUNATELY ANDROID HAS STOP WORKING:

PLLZZZ HELLLLLLP

did you get a green tick in sp flash tools after flashing the y6 with both variant 1 & 2?
Reply
#3
Yes, tell us if you got the green OK tick after flashing both phones
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#4
(05-20-2016, 09:15 AM)X3non Wrote:
(05-20-2016, 05:34 AM)akaposwe Wrote: ...
problem which mad me flash them was:UNFORTUNATELY ANDROID HAS STOP WORKING:

PLLZZZ HELLLLLLP

did you get a green tick in sp flash tools after flashing the y6 with both variant 1 & 2?



yes i did get a green tick but when i switch on nothing happen
Reply
#5
yes i did get a green tick but the device is dead after that
Reply
#6
(05-29-2016, 05:19 PM)akaposwe Wrote: yes i did get a green tick but the device is dead after that

take out battery put back and retry flashing
Reply
#7
(05-29-2016, 11:50 PM)matybazz Wrote:
(05-29-2016, 05:19 PM)akaposwe Wrote: yes i did get a green tick but the device is dead after that

take out battery put back and retry flashing

i did it 1000 times
Reply
#8
(06-01-2016, 01:14 AM)akaposwe Wrote:
(05-29-2016, 11:50 PM)matybazz Wrote:
(05-29-2016, 05:19 PM)akaposwe Wrote: yes i did get a green tick but the device is dead after that

take out battery put back and retry flashing

i did it 1000 times

This sounds like flashing a wrong preloader please check if the firmware you downloaded are the one designed for your phone. If yes, then I will suggest flashing the version you had before flashing and this time, format whole except bootloader before download only

Reply
#9
do you have access to a working phone of same model?
Reply
#10
(06-01-2016, 01:14 AM)akaposwe Wrote: i did it 1000 times

lets focus on the Y6 first. Did you flash both variant 1 and 2?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)