Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] GALAXY NOTE 1

#1

Please i cant hear anything when I make or receive a call on my galaxy note 1. SIM is tested and working normal on another phone. phone's mic is tested with voice recorder and working too. any help please?


Reply
#2
(05-26-2016, 11:20 AM)Adonso Wrote: Please i cant hear anything when I make or receive a call on my galaxy note 1. SIM is tested and working normal on another phone. phone's mic is tested with voice recorder and working too. any help please?

What bout in loudspeaker mode when making a call?
Reply
#3
it is the same for loud speaker also.
Reply
#4
(05-27-2016, 09:05 AM)Adonso Wrote: it is the same for loud speaker also.

after testing with recorder, did you hear what you recorded?
also try making a call using an ear piece
Reply
#5
yes i heard the recording well after recording. it was normal. when i use ear piece the result is the same
Reply
#6
(05-28-2016, 08:45 AM)Adonso Wrote: yes i heard the recording well after recording. it was normal. when i use ear piece the result is the same

So this only happens when you make calls?
Reply
#7
Yes Please
Reply
#8
(05-28-2016, 11:13 AM)Adonso Wrote: Yes Please

Ok its one of two things its either your phones earpiece that has issue or firmware either way try a factory reset if it doesnt then you should visit a hardware store
Reply
#9
(This post was last modified: 05-28-2016, 03:07 PM by X3non. )
(05-28-2016, 11:13 AM)Adonso Wrote: Yes Please

Also
* ensure to check that the device isnt muted when making calls
* try restarting the phone and see if it persist
* if it does then try doing a factory reset
Reply
#10
(05-28-2016, 03:05 PM)X3non Wrote:
(05-28-2016, 11:13 AM)Adonso Wrote: Yes Please

Also
* ensure to check that the device isnt muted when making calls
* try restarting the phone and see if it persist
* if it does then try doing a factory reset

thanks. i have done a factory reset. i have even flashed the phone with Odin completely. issue was not fixed
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)