Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Any one plz help me

#1

I just rooted my phone and checked it's rooted or. Not and I simply tried to increase my font size and increased it by 10 nothing happened so I incremented 1 more 0 and now the font is so big it's impossible to see something
I can't install any app
I can't check if debbuging is on.
I just can't open that app
Plz help

Sent from my Aqua_Power_HD using Hovatek mobile


Reply
#2
(This post was last modified: 05-29-2016, 01:43 PM by mensa. )
Do you have some personal user data on the phone memory? If so: I suggest you copy and backup to SD card and try to factory reset the phone to procure factory settings.
Reply
#3
(05-29-2016, 06:27 AM)kushgupta Wrote: I just rooted my phone and checked it's rooted or. Not and I simply tried to increase my font size and increased it by 10 nothing happened so I incremented 1 more 0 and now the font is so big it's impossible to see something
I can't install any app
I can't check if debbuging is on.
I just can't open that app
Plz help

Sent from my Aqua_Power_HD using Hovatek mobile

Yea factory reset from recovery should do just as @mensa said
Reply
#4
(05-29-2016, 06:27 AM)kushgupta Wrote: I just rooted my phone and checked it's rooted or. Not and I simply tried to increase my font size and increased it by 10 nothing happened so I incremented 1 more 0 and now the font is so big it's impossible to see something
I can't install any app
I can't check if debbuging is on.
I just can't open that app
Plz help

Sent from my Aqua_Power_HD using Hovatek mobile

If you did this using a system (root) level app then factory reset might not work. You'll need to flash system.img from stock ROM.
What's the phone model and chipset?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#5
Model is Micromax bolt a065 and
Chipset is MT6571

Sent from my Aqua_Power_HD using Hovatek mobile

Reply
#6
(05-31-2016, 05:21 PM)kushgupta Wrote: Model is Micromax bolt a065 and
Chipset is MT6571

Sent from my Aqua_Power_HD using Hovatek mobile

try doing the factory reset first
if it doesnt fix the issue, then
download stock rom @ https://forum.hovatek.com/thread-938.html
then flash system.img using sp flash tools @ https://forum.hovatek.com/thread-159.html
Reply
#7
Thank to ya all very very much I used SP flash tools and it worked like before thnx all

Sent from my Aqua_Power_HD using Hovatek mobile
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)