Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

TECNO M3 flashing problem

#21

Yes the sp flash tools detect my fone, but wen I try to format d fone makes a disconnect sound and fail
Hav uninstall and reinstall the apps but still NT working


Reply
#22
(06-05-2016, 09:26 PM)Rhazak Wrote: Yes the sp flash tools detect my fone, but wen I try to format d fone makes a disconnect sound and fail
Hav uninstall and reinstall the apps but still NT working

Use a different USB cable and what app did you uninstall and reinstall. Uninstall drivers and reboot the PC, then install drivers again and try flashing but change the USB cable.

Sent from my Infinix-X600 using Hovatek mobile
Reply
#23
I uninstall mediatek vcom, usbreview,d stock rom,sp flash tool and reinstall it back......but I think d problem dere is dat d fone automatically disconnect wen I try to format or flash d rom on d fone
Reply
#24
(06-06-2016, 07:44 AM)Rhazak Wrote: I uninstall mediatek vcom, usbreview,d stock rom,sp flash tool and reinstall it back......but I think d problem dere is dat d fone automatically disconnect wen I try to format or flash d rom on d fone

Try a different USB cable

Sent from my Infinix-X600 using Hovatek mobile
Reply
#25
Hav try like 3 different cable but still NT working,pls d problem dere is how I can solve the usb dat auto disconnect
Reply
#26
(06-06-2016, 02:39 PM)Rhazak Wrote: Hav try like 3 different cable but still NT working,pls d problem dere is how I can solve the usb dat auto disconnect

Try a different pc
Reply
#27
K,if I wnt to use diff pc which apps will I send to anoda pc
Reply
#28
D apps am having is
Medaitek
Usbreview
Sp flash tool new version
Den d old stock rom for Tecno M3
Reply
#29
(06-07-2016, 06:51 PM)Rhazak Wrote: D apps am having is
Medaitek
Usbreview
Sp flash tool new version
Den d old stock rom for Tecno M3

On the next PC
install vcom preloader drivers @ https://forum.hovatek.com/thread-440.html
then flash old m3 stock rom using sp flash tools @ https://forum.hovatek.com/thread-159.html
Reply
#30
I use different pc and follow the procedure but still getting d same error
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)