Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

hot note pro dead

#21
(This post was last modified: 06-01-2016, 10:36 PM by X3non. )

(06-01-2016, 11:17 AM)enigmatic Wrote: i have infinix hot note pro..i t was working fine since from few days it was bootlooping..i tried to flash stock rom...but bootloops were still there..i again tried to flash. on first boot the bootloop occured now it wont power up..sp flashtool wont start the flashing process but window gives a pop up sound on connecting and on disconnecting it gives error...

did you get a green tick in sp flash tools when you flashed previously?

use usb deview to uninstall all mtk drivers @ https://forum.hovatek.com/thread-7660.html
then reinstall vcom preloader @ https://forum.hovatek.com/thread-440.html
then try flashing stock rom

BTW ensure the battery isnt totally empty


Reply
#22
(This post was last modified: 06-01-2016, 11:02 PM by enigmatic. )
(06-01-2016, 10:29 PM)X3non Wrote:
(06-01-2016, 11:17 AM)enigmatic Wrote: i have infinix hot note pro..i t was working fine since from few days it was bootlooping..i tried to flash stock rom...but bootloops were still there..i again tried to flash. on first boot the bootloop occured now it wont power up..sp flashtool wont start the flashing process but window gives a pop up sound on connecting and on disconnecting it gives error...

did you get a green tick in sp flash tools when you flashed previously?

use usb deview to uninstall all mtk drivers @ https://forum.hovatek.com/thread-7660.html
then reinstall vcom preloader @ https://forum.hovatek.com/thread-440.html
then try flashing stock rom

BTW ensure the battery isnt totally empty
yes i got download ok tick green..i have already tried this
Reply
#23
The battery is inbuilt)) there is no signal indicating charging since 4hours?
Reply
#24
This resulted basically because of a wrong firmware; preloader to be specific. Have you tried a different source firmware of your phone model to flash after going through uninstalling and reinstalling vcom drivers above.
Reply
#25
(06-01-2016, 09:01 PM)mensa Wrote: This means the phone is completely dead. Try charging the phone
i have been from yesterday..still no life.helppp
Reply
#26
(06-01-2016, 10:29 PM)X3non Wrote:
(06-01-2016, 11:17 AM)enigmatic Wrote: i have infinix hot note pro..i t was working fine since from few days it was bootlooping..i tried to flash stock rom...but bootloops were still there..i again tried to flash. on first boot the bootloop occured now it wont power up..sp flashtool wont start the flashing process but window gives a pop up sound on connecting and on disconnecting it gives error...

did you get a green tick in sp flash tools when you flashed previously?

use usb deview to uninstall all mtk drivers @ https://forum.hovatek.com/thread-7660.html
then reinstall vcom preloader @ https://forum.hovatek.com/thread-440.html
then try flashing stock rom

BTW ensure the battery isnt totally empty

can i use volcano box to flash? will that work?
Reply
#27
(This post was last modified: 06-02-2016, 09:44 PM by mensa. )
(06-02-2016, 06:21 PM)enigmatic Wrote:
(06-01-2016, 09:01 PM)mensa Wrote: This means the phone is completely dead. Try charging the phone
i have been from yesterday..still no life.helppp

This should have solved it. Still dont understand why is not fixing it.
This thing happened because you flashed a wrong preloader. Do you still have the ROM with you? How exactly did you you flash the phone?
Reply
#28
whats the RAM and ROM size of your phone?
where did you get the stock rom you flashed from?
Reply
#29
(06-02-2016, 10:38 PM)X3non Wrote: whats the RAM and ROM size of your phone?
where did you get the stock rom you flashed from?
my phone is 16+2...and when i flashed the rom it boot up but when i tried to flash recovery it went dead
Reply
#30
(06-02-2016, 09:42 PM)mensa Wrote:
(06-02-2016, 06:21 PM)enigmatic Wrote:
(06-01-2016, 09:01 PM)mensa Wrote: This means the phone is completely dead. Try charging the phone
i have been from yesterday..still no life.helppp

This should have solved it. Still dont understand why is not fixing it.
This thing happened because you flashed a wrong preloader. Do you still have the ROM with you? How exactly did you you flash the phone?
i m chrging it with wallcharger but some times with laptop too and i keep pressing volume and power buttons as recomended by hovatek post but it wont sho any life. when i flashed the rom it boot up but when i tried to flash recovery it went dead....the first boot was not completed..it went bootloop and i was flashing this rom to prevent bootloop so i tried to flash twrp for custom rom and it went dead..when it went dead it had 80% charging and it was 2 days ago
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)