Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

MTN Smart Mini S620 Dead

#11

In device manager, it has that yellow sign with exclamation.


Reply
#12
(06-04-2016, 12:19 PM)kinglion Wrote: In device manager, it has that yellow sign with exclamation.

try charging the battery using a desktop charger then reinsert and try flashing
waiting....
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#13
(06-04-2016, 09:50 PM)hovatek Wrote:
(06-04-2016, 12:19 PM)kinglion Wrote: In device manager, it has that yellow sign with exclamation.

try charging the battery using a desktop charger then reinsert and try flashing
waiting....

I left it on charge for about 2 hours but after I tried to reflash it by connecting it to the PC, the PC still does not recognize that anything has been connected to it and SP flash tool does not see it either.
Reply
#14
(06-04-2016, 10:04 PM)kinglion Wrote: I left it on charge for about 2 hours but after I tried to reflash it by connecting it to the PC, the PC still does not recognize that anything has been connected to it and SP flash tool does not see it either.

How did you charge it did you charge it externally using a battery charger?
Reply
#15
Hello, sorry for the silence. I charged it on the external charger. I tried it today with the battery removed. I connected the phone (with the removed battery) to the usb port. When I maintained the volume up button and switch on button, the computer signaled with a sound, that something has been connected, and then it disconnects on its like 1 - 2 second later.
Reply
#16
(06-11-2016, 09:24 PM)kinglion Wrote: Hello, sorry for the silence. I charged it on the external charger. I tried it today with the battery removed. I connected the phone (with the removed battery) to the usb port. When I maintained the volume up button and switch on button, the computer signaled with a sound, that something has been connected, and then it disconnects on its like 1 - 2 second later.

that shows there's life in the phone.
repeat this with battery inside
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#17
(This post was last modified: 06-14-2016, 12:41 PM by kinglion. )
Hello, Thanks, OK let me retry that. Hope that you are online ( I just added you to my skype)
Reply
#18
(06-14-2016, 12:38 PM)kinglion Wrote: Hello, Thanks, OK let me retry that. Hope that you are online ( I just added you to my skype)

I just tried that. With the battery in, I held the start-up button with volume down but it did not work. I tried again after removing the battery and connecting it again to the PC and it reacted the same way as before. Please what can be the cause?
Reply
#19
(06-14-2016, 12:48 PM)kinglion Wrote:
(06-14-2016, 12:38 PM)kinglion Wrote: Hello, Thanks, OK let me retry that. Hope that you are online ( I just added you to my skype)

I just tried that. With the battery in, I held the start-up button with volume down but it did not work. I tried again after removing the battery and connecting it again to the PC and it reacted the same way as before. Please what can be the cause?

Can it be that the battery is the problem? or.....?
Reply
#20
(06-14-2016, 01:15 PM)kinglion Wrote: I just tried that. With the battery in, I held the start-up button with volume down but it did not work. I tried again after removing the battery and connecting it again to the PC and it reacted the same way as before. Please what can be the cause?

Try it without holding any button just insert battery and plug the phone... Dont hold any button
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)