Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

itel it-1503 won't boot up after wiping data and cache using fastboot

#1

I am always unfortunate working with itel devices. I carefully followed the method 4 of this link https://forum.hovatek.com/thread-828.html to wipe userdata and cache to solve pattern lock. it was successful. but when the phone boots and shows inote, it goes off and comes up again but shows nothing for few seconds ad goes off again. what could be wrong. I don't want to flash the phone with research download because I don't think it is safe. kindly help out. thanks.


Reply
#2
But ReseachDownload is one of the solutions to this check; https://forum.hovatek.com/thread-1231.html follow the guide and get success.

Sent from my TECNO 8H using Tapatalk
Reply
#3
(06-12-2016, 08:24 PM)kelvinsaki Wrote: I am always unfortunate working with itel devices.  I carefully followed the method 4 of this link https://forum.hovatek.com/thread-828.html to wipe userdata and cache to solve pattern lock. it was successful. but when the phone boots and shows inote, it goes off and comes up again but shows nothing for few seconds ad goes off again. what could be wrong. I don't want to flash the phone with research download because I don't think it is safe. kindly help out. thanks.

You might need to flash the PAC file @ https://forum.hovatek.com/thread-2194.html
First, try booting into recovery mode using https://forum.hovatek.com/thread-2167.html then doing a Factory reset
Waiting....
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:

Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)

Request for Private Support
* Install the Hovatek Forum app
* Listen to H-Tech Radio
* Helpline: +2348021840309
* Email: technical@hovatek.com
* Skype: Hovatek
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)