Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] tecno p9 not charging after flash

#1

good even pls i need someone to help me out, i flash my tecno p9 4.4.2 yesterday with sp flashtools and it was successful flashed but after flash i try to on my phone but not on and i thought the battery is low then i try to charge it and it show 10% so i left it for about 15mins and check it agin but the phone has stop charging i remove the charger and plug it back it show o% later 1% and i check it again it show 0%. pls help me


Reply
#2
(07-05-2016, 06:32 PM)bright04281988 Wrote: good even pls i need someone to help me out, i flash my tecno p9 4.4.2 yesterday with sp flashtools and it was successful flashed but after flash i try to on my phone but not on and i thought the battery is low then i try to charge it and it show 10% so i left it for about 15mins and check it agin but the phone has stop charging i remove the charger and plug it back it show o% later 1% and i check it again it show 0%. pls help me

Where did yoy get the firmware you flashed?
Reply
#3
(07-06-2016, 11:18 AM)matybazz Wrote:
(07-05-2016, 06:32 PM)bright04281988 Wrote: good even pls i need someone to help me out, i flash my tecno p9 4.4.2 yesterday with sp flashtools and it was successful flashed but after flash i try to on my phone but not on and i thought the battery is low then i try to charge it and it show 10% so i left it for about 15mins and check it agin but the phone has stop charging i remove the charger and plug it back it show o% later 1% and i check it again it show 0%. pls help me

Where did yoy get the firmware you flashed?

i downloaded it on this site
Reply
#4
(07-15-2016, 07:52 PM)bright04281988 Wrote: i downloaded it on this site

we'll list a new p9 4.4 firmware @ https://forum.hovatek.com/thread-311.html
Reply
#5
ok thanks
Reply
#6
likewise me flash it last month with firmware, I download here but not adding bars after successfully flashed Tecno p9 4.4
Reply
#7
(07-16-2016, 07:29 PM)bex1 Wrote: likewise me flash it last month with firmware, I download here but not adding bars after successfully flashed Tecno p9 4.4

Create a new thread for this this is someone else's support thread see https://forum.hovatek.com/thread-514.html for how to create thread
Reply
#8
(07-18-2016, 10:24 AM)matybazz Wrote:
(07-16-2016, 07:29 PM)bex1 Wrote: likewise me flash it last month with firmware, I download here but not adding bars after successfully flashed Tecno p9 4.4

Create a new thread for this this is someone else's support thread see https://forum.hovatek.com/thread-514.html for how to create thread
Lolzzzzz new thread for how many times have created more than three thread on this issue but no solution yet
Reply
#9
(This post was last modified: 07-18-2016, 09:48 PM by hovatek. )
(07-18-2016, 10:30 AM)bex1 Wrote: Lolzzzzz new thread for how many times have created more than three thread on this issue but no solution yet

A support thread is meant for just one person and 1 device issue that person has.
Creating three threads doesn't make your device issue any more important than we take each thread here, neither does it make you get faster replies.
We're aware of the charging issue on the P9 4.4 and are working on it.
It would help all if you could work on getting access to a device of the same model and Android version.
Reply
#10
Ok there's no problem
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)