Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Help! Gionee M2 camera not working

#1

I've tried everything i could but it's still not working, I've flashed the KK Stock firmware but still not working. After flashing the Stock firmware, the camera app/icon will not even show, so i installed Camera 360 app from Play store but if i launched it, it will just be completely dark and nothing else. I've also flashed different custom roms but problem still persists. Please help!

Sent from my Primo RM2 mini using Hovatek mobile


Reply
#2
(07-06-2016, 03:45 PM)lakunle1love Wrote: I've tried everything i could but it's still not working, I've flashed the KK Stock firmware but still not working. After flashing the Stock firmware, the camera app/icon will not even show, so i installed Camera 360 app from Play store but if i launched it, it will just be completely dark and nothing else. I've also flashed different custom roms but problem still persists. Please help!

Sent from my Primo RM2 mini using Hovatek mobile

go to Settings > About > System update then install any available update and reboot the phone
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#3
(07-06-2016, 10:02 PM)hovatek Wrote:
(07-06-2016, 03:45 PM)lakunle1love Wrote: I've tried everything i could but it's still not working, I've flashed the KK Stock firmware but still not working. After flashing the Stock firmware, the camera app/icon will not even show, so i installed Camera 360 app from Play store but if i launched it, it will just be completely dark and nothing else. I've also flashed different custom roms but problem still persists. Please help!

Sent from my Primo RM2 mini using Hovatek mobile

go to Settings > About > System update then install any available update and reboot the phone

I've done that since, still the same thing. I'm just fed up.

Sent from my Primo RM2 mini using Hovatek mobile
Reply
#4
(07-09-2016, 08:28 PM)lakunle1love Wrote: I've done that since, still the same thing. I'm just fed up.

Sent from my Primo RM2 mini using Hovatek mobile

flash back the Jellybean firmware and see if the camera works again
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#5
(07-10-2016, 04:33 PM)hovatek Wrote:
(07-09-2016, 08:28 PM)lakunle1love Wrote: I've done that since, still the same thing. I'm just fed up.

Sent from my Primo RM2 mini using Hovatek mobile

flash back the Jellybean firmware and see if the camera works again

Owk, gonna try that

Sent from my Primo RM2 mini using Hovatek mobile
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)