Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] Hot Note won't power on after upgrade to lollipop

#1

After I tried to update my Hot note X551 2gb to lollipop using spflash tool, my phone went off and has not come on. I have tried quite a lot of things from removing the connector of the battery to the panel. Tried to flash it with the lollipop again but it is not working my spflash just freezes when I try and my phone beeps continuously when connected to the system. Please I will love any help that you can render. Awaiting your response.
This is the third day this incident occured. I hope I am clear enough.


Reply
#2
I am still waiting for help @hovatek
Reply
#3
Hello.. did u try flashing ur phone back to to it original firmware?

Sent from my Infinix X510 using Hovatek mobile
Reply
#4
(07-08-2016, 08:47 PM)temmyhlee Wrote: After I tried to update my Hot note X551 2gb to lollipop using spflash tool, my phone went off and has not come on. I have tried quite a lot of things from removing the connector of the battery to the panel. Tried to flash it with the lollipop again but it is not working my spflash just freezes when I try and my phone beeps continuously when connected to the system. Please I will love any help that you can render. Awaiting your response.
This is the third day this incident occured. I hope I am clear enough.

How exactly did you flash it in the first place, like what option of flashing did you use?
Also try a different pc and make sure your flashing the correct firmware for your phone.. https://forum.hovatek.com/thread-6879.html
Reply
#5
(07-08-2016, 08:47 PM)temmyhlee Wrote: After I tried to update my Hot note X551 2gb to lollipop using spflash tool, my phone went off and has not come on. I have tried quite a lot of things from removing the connector of the battery to the panel. Tried to flash it with the lollipop again but it is not working my spflash just freezes when I try and my phone beeps continuously when connected to the system. Please I will love any help that you can render. Awaiting your response.
This is the third day this incident occured. I hope I am clear enough.

The connection disconnection issue is either a driver or power issue.
Try:
* reinstalling the drivers
* a different PC
* a different USB cord
* ensuring that the battery is well charged and not drained
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)