Hi, Guest! Login / Register
Giveaway: Free Hovatek T-shirts, Hoodies & Cufflinks.. I WANT ONE! (Nov 25, 2017)
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] tecno s3

#1

tecno s3 makes sound when connected for flashing but won't go pass the red line... thanks for your time



Attached Files
.jpg   IMG_20160709_143756.jpg (Size: 1.64 MB / Downloads: 1)
Reply
#2
Did u install vcom drivers??

Sent from my Infinix X510 using Hovatek mobile
Reply
#3
Did u install vcom drivers??

Sent from my Infinix X510 using Hovatek mobile
Reply
#4
(07-09-2016, 02:54 PM)ALBA Wrote: Did u install vcom drivers??

Sent from my Infinix X510 using Hovatek mobile

yes
Reply
#5
(07-09-2016, 02:44 PM)highbee Wrote: tecno s3 makes sound when connected for flashing but won't go pass the red line... thanks for your time

use the version of SP flash tool @ https://forum.hovatek.com/thread-159.html
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#6
(07-09-2016, 07:16 PM)hovatek Wrote:
(07-09-2016, 02:44 PM)highbee Wrote: tecno s3 makes sound when connected for flashing but won't go pass the red line... thanks for your time

use the version of SP flash tool @ https://forum.hovatek.com/thread-159.html

thanks for the response... I downloaded the version of sp flash tool but it's still the same problem.. after download da to 100% stayed for a while and give brom error 4032
Reply
#7
(This post was last modified: 07-09-2016, 08:36 PM by ALBA. )
The message u got means the rom u are trying to flash is not ur phones model

Download stock rom for ur phone

https://forum.hovatek.com/thread-311.html


If still the problem persists try restarting from installing ur drivers and and extract vcom drivers and flash again.
Reply
#8
(07-09-2016, 08:34 PM)ALBA Wrote: The message u got means the rom u are trying to flash is not ur phones model

Download stock rom for ur phone

https://forum.hovatek.com/thread-311.html


If still the problem persists try restarting from installing ur drivers and and extract vcom drivers and flash again.

I did as exactly as said.. I downloaded the rom on hovatek install drivers again but still the same won't go pass da download 100%
Reply
#9
Ok.. Pls try flashing it without battery.... this time , before connecting the phone ,make sure there is no battery and hold either the top volume or the down volume for ur PC to detect
Reply
#10
(07-10-2016, 04:42 PM)ALBA Wrote: Ok.. Pls try flashing it without battery.... this time , before connecting the phone ,make sure there is no battery and hold either the top volume or the down volume for ur PC to detect

I have done that sir.. I noticed when I installed the vcom drivers I tried to check if it's actually the port that's having problem, i connected the phone to pc with battery it drives successfully. but each time I try to flash it won't go pass the red line
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)