Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] SP Flash Tools error 2004

#1

Hi guys,
I recently tried to install cwm on my HTC 526g dual sim mt6582, the process was successful but it did not restart successfully.
I have the stock rom but sp flash tools give me this error message, "BROM ERROR : S_BROM_DOWNLOAD_DA_FAIL (2004)"  Huh
I have installed all the required drivers and I don't have access to recovery due to bootloop but fastboot is working
Please help
Sad


Reply
#2
(07-12-2016, 10:46 AM)fchess Wrote: Hi guys,
I recently tried to install cwm on my HTC 526g dual sim mt6582, the process was successful but it did not restart successfully.
I have the stock rom but sp flash tools give me this error message, "BROM ERROR : S_BROM_DOWNLOAD_DA_FAIL (2004)"  Huh
I have installed all the required drivers and I don't have access to recovery due to bootloop but fastboot is working
Please help
Sad

see https://forum.hovatek.com/thread-439.html
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#3
(07-13-2016, 10:19 AM)hovatek Wrote:
(07-12-2016, 10:46 AM)fchess Wrote: Hi guys,
I recently tried to install cwm on my HTC 526g dual sim mt6582, the process was successful but it did not restart successfully.
I have the stock rom but sp flash tools give me this error message, "BROM ERROR : S_BROM_DOWNLOAD_DA_FAIL (2004)"  Huh
I have installed all the required drivers and I don't have access to recovery due to bootloop but fastboot is working
Please help
Sad

see https://forum.hovatek.com/thread-439.html

I have tried these fixes but none of them have worked for me, any other methods you can recommend?
Reply
#4
(07-13-2016, 11:29 AM)fchess Wrote: I have tried these fixes but none of them have worked for me, any other methods you can recommend?

have you tried a different PC and USB cord?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#5
(07-13-2016, 09:25 PM)hovatek Wrote:
(07-13-2016, 11:29 AM)fchess Wrote: I have tried these fixes but none of them have worked for me, any other methods you can recommend?

have you tried a different PC and USB cord?

Yes, it gave me the same error message Sad

Reply
#6
(07-15-2016, 11:48 AM)fchess Wrote: Yes, it gave me the same error message Sad

did you try taking out and reinserting the battery?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#7
(07-16-2016, 08:51 AM)hovatek Wrote:
(07-15-2016, 11:48 AM)fchess Wrote: Yes, it gave me the same error message Sad

did you try taking out and reinserting the battery?

Yes I did
Reply
#8
(07-21-2016, 11:56 AM)fchess Wrote: Yes I did

try running it in XP compatibility mode using the latest version of SP flash tool @ https://forum.hovatek.com/thread-159.html
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#9
(07-21-2016, 10:41 PM)hovatek Wrote:
(07-21-2016, 11:56 AM)fchess Wrote: Yes I did

try running it in XP compatibility mode using the latest version of SP flash tool @ https://forum.hovatek.com/thread-159.html

I did, I also ran it as adminstrator
Reply
#10
try too boot the phone keeping the power button pressed at least for one minute , if it doesn't work then remove the battery , put it back and try again , (make sure to use a fully charged battery)
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)