Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tecno Phantom A (F7) MTK backup

#11

(08-08-2016, 08:23 AM)Ifak Wrote: Nooooo.....  No sound at all.  Just restarting with a blank screen..... If i press the volume up it will only display a blank screen and wont restart... Same with volume down.

Format then flash variant 2


Reply
#12
(08-08-2016, 09:56 PM)hovatek Wrote:
(08-08-2016, 08:23 AM)Ifak Wrote: Nooooo.....  No sound at all.  Just restarting with a blank screen..... If i press the volume up it will only display a blank screen and wont restart... Same with volume down.

Format then flash variant 2

Still the same thing....blank screen,vibrates and restarts
Reply
#13
(08-09-2016, 09:51 PM)Ifak Wrote: Still the same thing....blank screen,vibrates and restarts

yours would require a different lk.bin
try lk.bin from the 6572 variant
Reply
#14
(08-10-2016, 01:51 PM)hovatek Wrote:
(08-09-2016, 09:51 PM)Ifak Wrote: Still the same thing....blank screen,vibrates and restarts

yours would require a different lk.bin
try lk.bin from the 6572 variant

I av 6577 variant...and from the zip stock backup of 4.1 variant 6577.....there is no lk.bin file

Sent from my P5W using Hovatek mobile
Reply
#15
(08-11-2016, 09:07 PM)Ifak Wrote: I av 6577 variant...and from the zip stock backup of 4.1 variant 6577.....there is no lk.bin file

Sent from my P5W using Hovatek mobile

when you load variant 2's scatter file, what items are ticked and which aren't
Reply
#16
(This post was last modified: 08-13-2016, 08:54 PM by Ifak. )
Initially, all were ticked.....then subsequent times preloader wasn't ticked

Sent from my P5W using Hovatek mobile
Reply
#17
(08-13-2016, 08:53 PM)Ifak Wrote: Initially, all were ticked.....then subsequent times preloader wasn't ticked

Sent from my P5W using Hovatek mobile

Latest update: I used a different PC and install all the drivers....format and flash....now I can hear the Tecno boot up sound....but nothing displays. Screen still blank but the phone is on....don't know if I shld now try other variants.

Sent from my P5W using Hovatek mobile
Reply
#18
(08-14-2016, 06:25 PM)Ifak Wrote: Latest update: I used a different PC and install all the drivers....format and flash....now I can hear the Tecno boot up sound....but nothing displays. Screen still blank but the phone is on....don't know if I shld now try other variants.

Sent from my P5W using Hovatek mobile

You only need the right lk.bin
Reply
#19
(08-15-2016, 06:20 PM)hovatek Wrote:
(08-14-2016, 06:25 PM)Ifak Wrote: Latest update: I used a different PC and install all the drivers....format and flash....now I can hear the Tecno boot up sound....but nothing displays. Screen still blank but the phone is on....don't know if I shld now try other variants.

Sent from my P5W using Hovatek mobile

You only need the right lk.bin

So what can I do now....only flash the lk.bin file?

Sent from my P5W using Hovatek mobile
Reply
#20
(08-15-2016, 11:11 PM)Ifak Wrote: So what can I do now....only flash the lk.bin file?

Sent from my P5W using Hovatek mobile

Try lk.bin and boot.img from the other variants but with the scatter file for your variant
Reply










Users browsing this thread:
2 Guest(s)