Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hepl ugpradedownlod tool shows "FAILED: OPERATION FAILED"

#1

pls how do i resolve this... i tried to flash an itel 1453 (forgotten password) with the firmware downloaded from your site. The firmware loaded succesfully and i clicked play. when i connected the phone it started flashing but showed "failed : operation failed" when it got to fdl 2... now the phone wont boot. only vibrates. pls how do i resolve this

Sent from my TECNO-C8 using Tapatalk


Reply
#2
(08-04-2016, 08:25 AM)obyna11 Wrote: pls how do i resolve this... i tried to flash an itel 1453 (forgotten password) with the firmware downloaded from your site. The firmware loaded succesfully and i clicked play. when i connected the phone it started flashing but showed "failed : operation failed" when it got to fdl 2... now the phone wont boot. only vibrates. pls how do i resolve this

Sent from my TECNO-C8 using Tapatalk

An error was encountered during flashing
Refer to https://forum.hovatek.com/thread-4870.html
Reply
#3
(08-04-2016, 08:25 AM)obyna11 Wrote: pls how do i resolve this... i tried to flash an itel 1453 (forgotten password) with the firmware downloaded from your site. The firmware loaded succesfully and i clicked play. when i connected the phone it started flashing but showed "failed : operation failed" when it got to fdl 2... now the phone wont boot. only vibrates. pls how do i resolve this

Sent from my TECNO-C8 using Tapatalk

Use Research Download @ https://forum.hovatek.com/thread-1231.html and untick all except fdl 1&2 and cache
let me know how it goes
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#4
ok. wil try dat nw

Sent from my TECNO-C8 using Tapatalk
Reply
#5
i flashed one file at a time

Sent from my TECNO-C8 using Tapatalk

Reply
#6
i was able to flash all files. bt nw the phone wont even vibrate, nor boot

Sent from my TECNO-C8 using Tapatalk
Reply
#7
(08-07-2016, 05:33 PM)obyna11 Wrote: i was able to flash all files. bt nw the phone wont even vibrate, nor boot

Sent from my TECNO-C8 using Tapatalk

Try charging the battery externally
Reply
#8
i did. same result

Sent from my TECNO-C8 using Tapatalk
Reply
#9
(08-08-2016, 03:34 PM)obyna11 Wrote: i did. same result

Sent from my TECNO-C8 using Tapatalk

Try flashing only fdl 1&2 and cache again
waiting..
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)