Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] Tecno M3 Bricked And SpFlash tool isnt working

#11

(08-10-2016, 11:35 PM)hovatek Wrote:
(08-09-2016, 10:31 PM)nogrr Wrote: The battery is fully charged. tried it on a friend's HP 255 G3 but it still wouldn't work. Any other solutions?

It's between a USB port and emmc issue then.
Try using SP version 3 and tell me the error message

Actually it has started giving me the "device not recognized error anytime I plug it into any PC (tried 3 different pcs).

I'm today confused now. Any reason why this is happening? Note that I've uninstalled and reinstalled VCOM drivers but it's still not working.


Reply
#12
(08-11-2016, 01:26 AM)nogrr Wrote: Actually it has started giving me the "device not recognized error anytime I plug it into any PC (tried 3 different pcs).

I'm today confused now. Any reason why this is happening? Note that I've uninstalled and reinstalled VCOM drivers but it's still not working.

You should have the phone's USB port checked
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#13
Did that already but the guy said there's nothing wrong with the port. Is this phone fixable?
Reply
#14
(08-11-2016, 02:44 PM)nogrr Wrote: Did that already but the guy said there's nothing wrong with the port. Is this phone fixable?

Launch Device Manager then connect the phone to PC.
let me know if device manager refreshes
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#15
Yes it refreshes. What now?

Reply
#16
help i am stock on the tecno m3 logo...

i formatted the whole device using sp flash tools and then flash the file into the phone (usrdata n cache was not included... is it neccessary)

but it wont still come up even tried factory reset...

can someone help me with cwm backup so i can get the usrdata n cache

thanks
Reply
#17
(08-11-2016, 08:29 PM)nogrr Wrote: Yes it refreshes. What now?

What does the phone get detected as?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#18
(08-12-2016, 01:00 AM)amazino33 Wrote: help i am stock on the tecno m3 logo...

i formatted the whole device using sp flash tools and then flash the file into the phone (usrdata n cache was not included... is it neccessary)

but it wont still come up even tried factory reset...

can someone help me with cwm backup so i can get the usrdata n cache

thanks

create a new thread, this is someone else's support thread

see https://forum.hovatek.com/thread-514.html for how to create a thread
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#19
(08-12-2016, 09:24 PM)hovatek Wrote:
(08-11-2016, 08:29 PM)nogrr Wrote: Yes it refreshes. What now?

What does the phone get detected as?

When i plug it into my PC, it shows something like "the last USB device malfunctioned. something about device descriptor failed.
Reply
#20
(08-12-2016, 11:31 PM)nogrr Wrote: When i plug it into my PC, it shows something like "the last USB device malfunctioned. something about device descriptor failed.

Yes, i know but i'm more interested with what it gets detected as in Device manager.
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)