Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Help me out please

#11

I suggest it's NVRAM problems because if I switch WiFi on it shows NVRAM WARNING:Err=0×10. Please help me !!

Sent from my TECNO_P5_PLUS using Hovatek mobile


Reply
#12
I suggest it's NVRAM problems because if I switch WiFi on it shows NVRAM WARNING:Err=0×10. Please help me !!


Sent from my TECNO_P5_PLUS using Hovatek mobile
Reply
#13
(08-19-2016, 09:44 AM)hovatek Wrote:
(08-17-2016, 08:05 PM)Isaac20 Wrote: I am on 3G yet my phone cannot read more than 20k/s . and is not like that before I've try different network sim in it but still the same. Pls help me ooo.


Sent from my TECNO_P5_PLUS using Hovatek mobile

Either your P5 is a clone or the NVRAM is corrupt

see https://blog.hovatek.com/how-to-identify...ecno-phone
I suggest it's NVRAM problems because if I switch WiFi on it shows NVRAM WARNING:Err=0×10. Please help me !!



Sent from my TECNO_P5_PLUS using Hovatek mobile
Reply
#14
(08-28-2016, 02:52 PM)Isaac20 Wrote: I suggest it's NVRAM problems because if I switch WiFi on it  shows NVRAM WARNING:Err=0×10. Please help me !!

Sent from my TECNO_P5_PLUS using Hovatek mobile

You'll need a NVRAM backup from a working phone then.
refer to https://blog.hovatek.com/how-to-fix-no-s...-only-mode
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)