Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Panasonic Eugla P-04D

#1

Please help me out,am trying to hard reset my Panasonic Eugla P-04D but is requesting for terminal passweord before i can be able to wipe user data,and i don't know the password

Sent from my M5 using Hovatek mobile


Reply
#2
(This post was last modified: 08-19-2016, 10:04 AM by matybazz. )
(08-18-2016, 05:15 PM)chidi Wrote: Please help me out,am trying to hard reset my Panasonic Eugla P-04D but is requesting for terminal passweord before i can be able to wipe user data,and i don't know the password

Sent from my M5 using Hovatek mobile
Why are you trying to factory reset and
What is the chipset of your phone?
Reply
#3
(08-18-2016, 05:15 PM)chidi Wrote: Please help me out,am trying to hard reset my Panasonic Eugla P-04D but is requesting for terminal passweord before i can be able to wipe user data,and i don't know the password

Sent from my M5 using Hovatek mobile

Whats the exact error message?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#4
The password was forgoten and so was the gmail account,so i just want to wipe,but before it will wipe,the said u must put Eugla password

Sent from my M5 using Hovatek mobile
Reply
#5
(This post was last modified: 08-22-2016, 09:59 AM by hovatek. )
(08-20-2016, 12:46 PM)chidi Wrote: The password was forgoten and so was the gmail account,so i just want to wipe,but before it will wipe,the said  u must put Eugla password

Sent from my M5 using Hovatek mobile

You'll need the terminal password which the owner had set

Have you tried this tool

https://hovatek.com/redirect.php?link=ht...rivers.zip
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#6
I tried it but doesn't recognise the phone via usb,i guess maybe debugging is disabled in the phone

Sent from my M5 using Hovatek mobile
Reply
#7
(08-22-2016, 10:58 AM)chidi Wrote: I tried it but doesn't recognise the phone via usb,i guess maybe debugging is disabled in the phone

Sent from my M5 using Hovatek mobile

Have you installed ADB on the PC?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#8
Yes i have

Sent from my M5 using Hovatek mobile
Reply
#9
(This post was last modified: 08-23-2016, 02:20 PM by hovatek. )
(08-22-2016, 06:05 PM)chidi Wrote: Yes i have

Sent from my M5 using Hovatek mobile

You don't recall setting a Terminal password?
There might be a way around this.
are you on Google Hangouts?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#10
(This post was last modified: 08-24-2016, 01:32 PM by chidi. )
Don't recall at all, yes i am

Sent from my M5 using Hovatek mobile
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)