Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] Tecno m3 old os 4.2 displaying noisy colour after flash

#1

Please my tecno m3 old os 4.2 got stuck at boot logo and i downloaded its file here to flash, after flashing it started displaying noisy colour and power on sound comes up but shows nothing except the noisy colour. Please help me every idea will be appreciated.


Reply
#2
(09-07-2016, 01:34 PM)rapkid007 Wrote: Please my tecno m3 old os 4.2 got stuck at boot logo and i downloaded its file here to flash, after flashing it started displaying noisy colour and power on sound comes up but shows nothing except the noisy colour. Please help me every idea will be appreciated.

Attach a picture of the screen
Reply
#3
(09-07-2016, 05:55 PM)hovatek Wrote:
(09-07-2016, 01:34 PM)rapkid007 Wrote: Please my tecno m3 old os 4.2 got stuck at boot logo and i downloaded its file here to flash, after flashing it started displaying noisy colour and power on sound comes up but shows nothing except the noisy colour. Please help me every idea will be appreciated.

Attach a picture of the screen
Thanks for the reply but i've fixed it got a working phone extracted uboot and it worked
Reply
#4
(09-07-2016, 07:08 PM)rapkid007 Wrote: Thanks for the reply but i've fixed it got a working phone extracted uboot and it worked

Guess you were referring to the multicolored issues @
https://forum.hovatek.com/thread-1667.html also
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)