Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Please I need help with my innjoo T1

#1

Hi all,
My innjoo T1 runs on android 4.4.2 v2. I tried flashing it with T1_20141115_V2 whereas the ios on the phone was the lower version of the T1 v2 and the phone hard bricked. I need help with lower version of T1 v2 stock rom or the backup of the initial phone stock rom as i lost my phone backup. If there is another way of getting the phone running again, i will like to hear it because i have searched online for the lower version of the stock rom with no success. I have also tried flashing the phone with preloader.bin of both the current V1 and V2 stock rom with no success. I await prompt response from someone with solution to my problem. Thanks


Reply
#2
(09-09-2016, 12:58 PM)gentlejudo Wrote: Hi all,
 My innjoo T1 runs on android 4.4.2 v2. I tried flashing it with T1_20141115_V2 whereas the ios on the phone was the lower version of the T1 v2 and the phone hard bricked. I need help with lower version of T1 v2 stock rom or the backup of the initial phone stock rom as i lost my phone backup. If there is another way of getting the phone running again, i will like to hear it because i have searched online for the lower version of the stock rom with no success. I have also tried flashing the phone with preloader.bin of both the current V1 and V2 stock rom with no success. I await prompt response from someone with solution to my problem. Thanks

* does the phone get detected by a PC?
* how did the phone get hard bricked
* did you get any error when flashing with the stock rom you downloaded?
Reply
#3
(09-09-2016, 10:32 PM)X3non Wrote:
(09-09-2016, 12:58 PM)gentlejudo Wrote: Hi all,
 My innjoo T1 runs on android 4.4.2 v2. I tried flashing it with T1_20141115_V2 whereas the ios on the phone was the lower version of the T1 v2 and the phone hard bricked. I need help with lower version of T1 v2 stock rom or the backup of the initial phone stock rom as i lost my phone backup. If there is another way of getting the phone running again, i will like to hear it because i have searched online for the lower version of the stock rom with no success. I have also tried flashing the phone with preloader.bin of both the current V1 and V2 stock rom with no success. I await prompt response from someone with solution to my problem. Thanks

* does the phone get detected by a PC?
* how did the phone get hard bricked
* did you get any error when flashing with the stock rom you downloaded?
* Yeah,  PC detects it as mediatek VCOM
* it was bricked when I tried flashing it using format+Download  option with T1_20141115_V2 stock ROM scatter file 
* it gave this error " BROM  ERROR: S_DL_GET_DRAM_SETTING_FAIL(5054)
Reply
#4
(09-09-2016, 11:19 PM)gentlejudo Wrote: * Yeah,  PC detects it as mediatek VCOM
* it was bricked when I tried flashing it using format+Download  option with T1_20141115_V2 stock ROM scatter file 
* it gave this error " BROM  ERROR: S_DL_GET_DRAM_SETTING_FAIL(5054)

Take out the battery and reinsert.
flash using Download only
waiting...
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#5
(09-10-2016, 11:21 AM)hovatek Wrote:
(09-09-2016, 11:19 PM)gentlejudo Wrote: * Yeah,  PC detects it as mediatek VCOM
* it was bricked when I tried flashing it using format+Download  option with T1_20141115_V2 stock ROM scatter file 
* it gave this error " BROM  ERROR: S_DL_GET_DRAM_SETTING_FAIL(5054)

Take out the battery and reinsert.
flash using Download only
waiting...
The battery is in built. I am afraid of removing it or won't it cause any trouble if I do?
Reply
#6
(09-10-2016, 12:46 PM)gentlejudo Wrote:
(09-10-2016, 11:21 AM)hovatek Wrote:
(09-09-2016, 11:19 PM)gentlejudo Wrote: * Yeah,  PC detects it as mediatek VCOM
* it was bricked when I tried flashing it using format+Download  option with T1_20141115_V2 stock ROM scatter file 
* it gave this error " BROM  ERROR: S_DL_GET_DRAM_SETTING_FAIL(5054)

Take out the battery and reinsert.
flash using Download only
waiting...
The battery is in built. I am afraid of removing it or won't it cause any trouble if I do?
I removed the battery  and reinserted it. 
I tried flashing it as you said and it gave the same error
Reply
#7
(09-11-2016, 03:08 PM)gentlejudo Wrote: I removed the battery  and reinserted it. 
I tried flashing it as you said and it gave the same error

Attach a full screenshot of the error message
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#8
(09-11-2016, 07:34 PM)hovatek Wrote:
(09-11-2016, 03:08 PM)gentlejudo Wrote: I removed the battery  and reinserted it. 
I tried flashing it as you said and it gave the same error

Attach a full screenshot of the error message

Thanks for all your assist so far. God bless you


Attached Files
.jpg   IMG_20160911_220102_144.jpg (Size: 2.91 MB / Downloads: 0)
Reply
#9
(09-11-2016, 07:34 PM)hovatek Wrote:
(09-11-2016, 03:08 PM)gentlejudo Wrote: I removed the battery  and reinserted it. 
I tried flashing it as you said and it gave the same error

Attach a full screenshot of the error message

Thanks for all your assist so far. God bless you

Attached Files
.jpg   IMG_20160911_220102_144.jpg (Size: 2.91 MB / Downloads: 5)
Reply
#10
(This post was last modified: 09-12-2016, 05:36 PM by hovatek. )
(09-11-2016, 10:07 PM)gentlejudo Wrote: Thanks for all your assist so far. God bless you

Only logo is ticked on the list.
Is that the way it is on both firmware?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)