Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 3 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Post your Blackberry problems here for solution

#11

Please my bold two camera is not working. The app opens but wen I try to snap, it won't work


#12
(09-24-2015, 11:16 AM)Judebzee Wrote: Please my bold two camera is not working. The app opens but wen I try to snap, it won't work

insert a memory card and change your camera's save location settings to memory card

Sent from my itel it1452 using Hovatek mobile
#13
Blackberry 9900 camera stopped working after flashing and showing 'could not start camera. Close other applications and try opening the camera again'.
#14
(09-30-2015, 08:33 AM)sharfa Wrote: Blackberry 9900 camera stopped working after flashing and showing 'could not start camera. Close other applications and try opening the camera again'.

hardware problem. the camera needs to be re-seated

Sent from my itel it1452 using Hovatek mobile
#15
My z10 was OS version 10.2.1... ,I tried to upgrade it to 10.3.2...via sashi and it worked, but was very extremely slow. So i tried to downgrade it to 10.3.0 via Autoloader and it got bricked n went dead, now it only blinks red light... i have try flash it via autoloader wit different n pc n sofwares dint working... am tinking if I shud try and flash it back to os 10.2.1 d initial OS if it will work. But I can't seems get a place to download it from.... what do u tink I shud do boss?

Sent from my Infinix X507 using Hovatek mobile
#16
(10-01-2015, 11:15 PM)blu3prince Wrote: My z10 was OS version 10.2.1... ,I tried to upgrade it to 10.3.2...via sashi  and it worked, but was very extremely slow. So i tried to downgrade it to 10.3.0 via Autoloader and it got bricked n went dead, now it only blinks red light... i have try flash it via autoloader wit different n pc n sofwares dint working... am tinking if I shud try and flash it back to os 10.2.1 d initial OS if it will work. But I can't seems get a place to download it from.... what do u tink I shud do boss?

Sent from my Infinix X507 using Hovatek mobile

go to https://blog.hovatek.com/how-to-load-a-b...utoloader/

Sent from my itel it1452 using Hovatek mobile
#17
(10-02-2015, 12:51 PM)satin Wrote:
(10-01-2015, 11:15 PM)blu3prince Wrote: My z10 was OS version 10.2.1... ,I tried to upgrade it to 10.3.2...via sashi  and it worked, but was very extremely slow. So i tried to downgrade it to 10.3.0 via Autoloader and it got bricked n went dead, now it only blinks red light... i have try flash it via autoloader wit different n pc n sofwares dint working... am tinking if I shud try and flash it back to os 10.2.1 d initial OS if it will work. But I can't seems get a place to download it from.... what do u tink I shud do boss?

Sent from my Infinix X507 using Hovatek mobile

go to https://blog.hovatek.com/how-to-load-a-b...utoloader/

Sent from my itel it1452 using Hovatek mobile
I have successfully installed Google play store and I have also launched it ..the problem is most of the applications I have downloaded do not support the phone like xender it didn't worked


Sent from my Z3 using Hovatek mobile
#18
(10-02-2015, 12:51 PM)satin Wrote:
(10-01-2015, 11:15 PM)blu3prince Wrote: My z10 was OS version 10.2.1... ,I tried to upgrade it to 10.3.2...via sashi  and it worked, but was very extremely slow. So i tried to downgrade it to 10.3.0 via Autoloader and it got bricked n went dead, now it only blinks red light... i have try flash it via autoloader wit different n pc n sofwares dint working... am tinking if I shud try and flash it back to os 10.2.1 d initial OS if it will work. But I can't seems get a place to download it from.... what do u tink I shud do boss?

Sent from my Infinix X507 using Hovatek mobile

go to https://blog.hovatek.com/how-to-load-a-b...utoloader/

Sent from my itel it1452 using Hovatek mobile

I have successfully installed Google play store and I have also launched it ..the problem is most of the applications I have downloaded do not support the phone like xender it didn't worked

Sent from my Z3 using Hovatek mobile
#19
(10-05-2015, 12:36 PM)Drockstar Wrote: I have successfully installed Google play store and I have also launched it ..the problem is most of the applications I have downloaded do not support the phone like xender it didn't worked

Sent from my Z3 using Hovatek mobile

not all apps will work bro


Sent from my itel it1452 using Hovatek mobile
#20
The battery of bold 5 is draining down drastically...what might be cause?

Sent from my Z3 using Hovatek mobile










Users browsing this thread:
1 Guest(s)