Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] Ram expander Error

#1
(This post was last modified: 09-24-2016, 12:34 AM by Ayibaebi. )

I tried to increase my RAM with Roehsoft ram expander but i got this response "invalid argument" after creating swap file. Please what should i do? ..Am using Tecno y2 kitkat.


Reply
#2
(09-23-2016, 10:13 PM)Ayibaebi Wrote: I tried to increase my RAM with Roehsoft ram expander but i got this response "invalid argument" after creating swap file. Please what should i do? ..Am using Tecno y2 kitkat.

How did you partition your memory card?
Also ensure to follow the procedure properly https://forum.hovatek.com/thread-103.html
Reply
#3
(This post was last modified: 09-25-2016, 10:42 PM by Ayibaebi. )
Ok.  Thanks...let me try the second method (following the link you provided). But i don't really understand the last part of it.
Reply
#4
(09-25-2016, 10:40 PM)Ayibaebi Wrote: Ok.  Thanks...let me try the second method (following the link you provided). But i don't really understand the last part of it.

which part don't you understand?
Reply
#5
Ok. I have partitioned my sd card but still have some issues. When i opened link2sd, they asked me to select my partition and when i clicked ext2 (that was the format i choose when i used minitool), they said Mount script cannot be created, No such device. I tried the other ones (ext3, ext4, and fat32) but it didn't work. I got same response for all.
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)