Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

huawei y600-u20 only vibrate after flashe

#1
Sad 

i have this phone huawei y600-u20 and is totally dead. it wont charge and see the icon or power it on. it will just vibrates and no more.

i formatted it using sp flash tool.and flashe it . it is said "ok" and so i close the sp flash tool and disconnect the cable from the computer. when i start to turn it, it wont. i tried to charge it using computer and still not.
how can i fix this? please help me.  Huh


Reply
#2
(09-24-2016, 01:31 AM)MedoFoda Wrote: i have this phone huawei y600-u20 and is totally dead. it wont charge and see the icon or power it on. it will just vibrates and no more.

i formatted it using sp flash tool.and flashe it . it is said "ok" and so i close the sp flash tool and disconnect the cable from the computer. when i start to turn it, it wont. i tried to charge it using computer and still not.
how can i fix this? please help me.  Huh
Seems like your eMMC chip is bad.
Needs to be replaced
How did it really start?
Reply
#3
(09-24-2016, 10:17 AM)matybazz Wrote:
(09-24-2016, 01:31 AM)MedoFoda Wrote: i have this phone huawei y600-u20 and is totally dead. it wont charge and see the icon or power it on. it will just vibrates and no more.

i formatted it using sp flash tool.and flashe it . it is said "ok" and so i close the sp flash tool and disconnect the cable from the computer. when i start to turn it, it wont. i tried to charge it using computer and still not.
how can i fix this? please help me.  Huh
Seems like your eMMC chip is bad.
Needs to be replaced
How did it really start?

It Start After Flashe Y600-U20V100R001C435B012_DCC  I did Formt Whole flashe and download firmware ( Format all + download) and then mobile is gone just vibrate on power on
Reply
#4
(09-24-2016, 02:15 PM)MedoFoda Wrote: It Start After Flashe Y600-U20V100R001C435B012_DCC  I did Formt Whole flashe and download firmware ( Format all + download) and then mobile is gone just vibrate on power on
You will need to have your eMMC chip replaced take it to a hardware store
Reply
#5
(09-24-2016, 06:44 PM)matybazz Wrote:
(09-24-2016, 02:15 PM)MedoFoda Wrote: It Start After Flashe Y600-U20V100R001C435B012_DCC  I did Formt Whole flashe and download firmware ( Format all + download) and then mobile is gone just vibrate on power on
You will need to have your eMMC chip replaced take it to a hardware store

thnx and i will go to huawei hardware store
Reply
#6
(09-24-2016, 01:31 AM)MedoFoda Wrote: i have this phone huawei y600-u20 and is totally dead. it wont charge and see the icon or power it on. it will just vibrates and no more.

i formatted it using sp flash tool.and flashe it . it is said "ok" and so i close the sp flash tool and disconnect the cable from the computer. when i start to turn it, it wont. i tried to charge it using computer and still not.
how can i fix this? please help me.  Huh

Seems like you'll need to try a different firmware.
Where did you download the firmware you flashed
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#7
(09-25-2016, 05:15 PM)hovatek Wrote:
(09-24-2016, 01:31 AM)MedoFoda Wrote: i have this phone huawei y600-u20 and is totally dead. it wont charge and see the icon or power it on. it will just vibrates and no more.

i formatted it using sp flash tool.and flashe it . it is said "ok" and so i close the sp flash tool and disconnect the cable from the computer. when i start to turn it, it wont. i tried to charge it using computer and still not.
how can i fix this? please help me.  Huh

Seems like you'll need to try a different firmware.
Where did you download the firmware you flashed

My eMMC chip Is good
And i try 
Y600-U20V100R001C435B018
Y600-U20 V100R001C435B01
Y600-U20V100R001C435B012
None of them work what can i do
Reply
#8
(This post was last modified: 10-14-2016, 12:18 PM by hovatek. )
(10-14-2016, 12:22 AM)MedoFoda Wrote: My eMMC chip Is good
And i try 
Y600-U20V100R001C435B018
Y600-U20 V100R001C435B01
Y600-U20V100R001C435B012
None of them work what can i do

1. Were you able to successfully flash the above firmware?
2. Have you tried taking out the battery and charging it?

Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#9
(10-14-2016, 12:17 PM)hovatek Wrote:
(10-14-2016, 12:22 AM)MedoFoda Wrote: My eMMC chip Is good
And i try 
Y600-U20V100R001C435B018
Y600-U20 V100R001C435B01
Y600-U20V100R001C435B012
None of them work what can i do

1. Were you able to successfully flash the above firmware?
2. Have you tried taking out the battery and charging it?

all of them successfully done 
and i try with new battery  nothing change
but there is something i didn't till in first time flash .... i format whole flash and mark validation and use this  firmware Y600-U20V100R001C435B018
Reply
#10
(10-15-2016, 01:34 AM)MedoFoda Wrote: all of them successfully done 
and i try with new battery  nothing change
but there is something i didn't till in first time flash .... i format whole flash and mark validation and use this  firmware Y600-U20V100R001C435B018

When you pressed the power button, did it vibrate just once or continually?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)