Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] MY TECNO M3 IS NOT WORKING

#1

My tecno m3 is not turning on or charging and the worst thing is that I have no idea whether it is old or new os stock rom that I need for flashing
I tried both and it always give brom error: s_ft_enable_dram_failed(0xFC0) even after trying different drivers.


Reply
#2
(10-01-2016, 06:58 AM)Ibrahim.Abdulz Wrote: My tecno m3 is not turning on or charging and the worst thing is that I have no idea whether it is old or new os stock rom that I need for flashing
I tried both and it always give brom error: s_ft_enable_dram_failed(0xFC0) even after trying different drivers.
Try different version of Sp flash tool
Reply
#3
(This post was last modified: 10-01-2016, 11:53 PM by X3non. )
(10-01-2016, 06:58 AM)Ibrahim.Abdulz Wrote: My tecno m3 is not turning on or charging and the worst thing is that I have no idea whether it is old or new os stock rom that I need for flashing
I tried both and it always give brom error: s_ft_enable_dram_failed(0xFC0) even after trying different drivers.

* whats the android version that originally came with the phone?
* try holding vol down button while connecting the phone for flashing
* also try @alba's suggestion (preferrably the latest version)
Reply
#4
(This post was last modified: 10-04-2016, 01:25 PM by hovatek. )
(10-01-2016, 11:48 PM)X3non Wrote:
(10-01-2016, 06:58 AM)Ibrahim.Abdulz Wrote: My tecno m3 is not turning on or charging and the worst thing is that I have no idea whether it is old or new os stock rom that I need for flashing
I tried both and it always give brom error: s_ft_enable_dram_failed(0xFC0) even after trying different drivers.

* whats the android version that originally came with the phone?
* try holding vol down button while connecting the phone for flashing
* also try @alba's suggestion (preferrably the latest version)

Ok
Reply
#5
(10-04-2016, 04:38 AM)Ibrahim.Abdulz Wrote:
(10-01-2016, 11:48 PM)X3non Wrote:
(10-01-2016, 06:58 AM)Ibrahim.Abdulz Wrote: My tecno m3 is not turning on or charging and the worst thing is that I have no idea whether it is old or new os stock rom that I need for flashing
I tried both and it always give brom error: s_ft_enable_dram_failed(0xFC0) even after trying different drivers.

* whats the android version that originally came with the phone?
* try holding vol down button while connecting the phone for flashing
* also try @alba's suggestion (preferrably the latest version)

Ok
Android 4.2 After using the latest it is still showing the same error and in the old version after detecting for download it stops
Reply
#6
(10-07-2016, 01:55 AM)Ibrahim.Abdulz Wrote: Android 4.2 After using the latest it is still showing the same error and in the old version after detecting for download it stops

Attach a screeenshot of the error message
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)