Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] Samsung j5 clone not coming up immediately.

#1

while trying to install cwm with mtk droid tools, i mistakenly pressed patched boot or something like that. ever since then when i switch off my phone, it doesn't come up immediately until it gets a little warm same thing as when charging when it's completely dead, it doesn't come up until like 20 to 30 mins. what could be wrong, and how can i revert the mistake?


Reply
#2
(10-03-2016, 04:16 PM)phunkypalace Wrote: while trying to install cwm with mtk droid tools, i mistakenly pressed patched boot or something like that. ever since then when i switch off my phone, it doesn't come up immediately until it gets a little warm same thing as when charging when it's completely dead, it doesn't come up until like 20 to 30 mins. what could be wrong, and how can i revert the mistake?
I think the problem is from the boot.img because u batch it for something else which u don't know the use for...

I will advise u to flash only the boot.img only ...

Download rom here..

https://forum.hovatek.com/thread-13266.html


And download Sp flash tool here and also if u don't know how to flash it using Sp flash tool, u can watch the video tutorial...


https://forum.hovatek.com/thread-159.html


Thank you
Reply
#3
(10-03-2016, 04:16 PM)phunkypalace Wrote: while trying to install cwm with mtk droid tools, i mistakenly pressed patched boot or something like that. ever since then when i switch off my phone, it doesn't come up immediately until it gets a little warm same thing as when charging when it's completely dead, it doesn't come up until like 20 to 30 mins. what could be wrong, and how can i revert the mistake?

If you have the firmware, flash back boot.img and recovery.img
Reply
#4
I've done that bro, still the same thing. don't know what's wrong
Reply
#5
(10-04-2016, 06:13 PM)phunkypalace Wrote: I've done that bro, still the same thing. don't know what's wrong

flash back the full firmware then
Reply
#6
flashed the full firmware more than once now, still the same thing. it took upto 2hrs before ot came up yesterday and today after flash. just confused. if battery is totally dead and it is plugged in, it will become warm for a very long time before coming up
Reply
#7
(10-05-2016, 03:30 PM)phunkypalace Wrote: flashed the full firmware more than once now, still the same thing. it took upto 2hrs before ot came up yesterday and today after flash. just confused. if battery is totally dead and it is plugged in, it will become warm for a very long time before coming up

Is the battery removable?
Reply
#8
yes pls
Reply
#9
(10-06-2016, 03:14 PM)phunkypalace Wrote: yes pls

Take it out for one minute then reinsert.
let me know if there's still a boot delay
Reply
#10
yes there is.
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)