Hi, Guest! Login / Register
Giveaway: Free Hovatek T-shirts, Hoodies & Cufflinks.. I WANT ONE! (Nov 25, 2017)
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] Android system recovery <3e>

#1

Hello
My infinix x507 stopped working and is showing:

Android system recovery <3e> X507-D5120-20150129
Volume up/down to move highlight;
enter button to select.

reboot system now
power off
apply update from ADB
apply update from sdcard
apply update from cache
wipe data/factory reset
wipe cache partition
backup user data
restore user data

Please I need your help. I don't know how to fix it.

My email is: [email protected]

Thank you for your assistance


Reply
#2
Please help me
Reply
#3
(10-09-2016, 07:36 AM)emdji Wrote: Hello
My infinix x507 stopped working and is showing:

Android system recovery <3e> X507-D5120-20150129
Volume up/down to move highlight;
enter button to select.

reboot system now
power off
apply update from ADB
apply update from sdcard
apply update from cache
wipe data/factory reset
wipe cache partition
backup user data
restore user data

Please I need your help. I don't know how to fix it.

My email is: [email protected]

Thank you for your assistance

You must've installed an OTA update after rooting.
download the firmware @ https://forum.hovatek.com/thread-533.html and flash only system.img (Android) using Sp flash tool @ https://forum.hovatek.com/thread-159.html
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#4
(This post was last modified: 03-14-2017, 05:30 PM by hovatek. )
(10-09-2016, 07:36 AM)emdji Wrote: Hello
My infinix x507 stopped working and is showing:

Android system recovery <3e> X507-D5120-20150129
Volume up/down to move highlight;
enter button to select.

reboot system now
power off
apply update from ADB
apply update from sdcard
apply update from cache
wipe data/factory reset
wipe cache partition
backup user data
restore user data

Please I need your help. I don't know how to fix it.

My email is: [email protected]

Thank you for your assistance


I also encounter this issue before, finally I got good solution. Here's a post, I hope it can help you too.
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)