Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Problem on flashing TWRP on a rooted Tecno C9

#1

When it enters in "adb" and use the command "fastboot flash recovery.img" it says error

Sent from my TECNO-C9 using Hovatek mobile


Reply
#2
First use this command to check if device is connected
adb devices
Warm regards

Prof Mboy (Mboy13)
Network Engineer
CTTL, Contec Global
Birnin Kebbi,
Kebbi State

08140421345
08155755282
Reply
#3
(11-07-2016, 12:41 PM)mboy13 Wrote: First use this command to check if device is connected
adb devices




It does show me my phone on the list

Sent from my TECNO-C9 using Hovatek mobile
Reply
#4
Can you please give shot of the erro message you got?
Warm regards

Prof Mboy (Mboy13)
Network Engineer
CTTL, Contec Global
Birnin Kebbi,
Kebbi State

08140421345
08155755282
Reply
#5
(11-07-2016, 12:52 PM)mboy13 Wrote: Can you please give shot of the erro message you got?


It says "unknown partition 'recovery.img'
Error: cannot determine image filename for 'recovery.img'

Sent from my TECNO-C9 using Hovatek mobile
Reply
#6
(11-07-2016, 11:11 AM)Don_fufu Wrote: When it enters in "adb" and use the command "fastboot flash recovery.img" it says error

Sent from my TECNO-C9 using Hovatek mobile

You're only going to end up bricking your phone with that command
The guide @ https://forum.hovatek.com/thread-15268.html says to use fastboot boot recovery.img and to flash further recoveries with rashr or flashify once rooted
Reply
#7
Hello, I've rooted my c9 and flashed TWRP but there s a problem, after rebooting tge phone, when i boot into recovery again TWRP doesn't work /respond to touch on my phone... Help

Sent from my TECNO-C9 using the Hovatek Forum App
Reply
#8
(03-07-2017, 08:01 AM)Jaluo Wrote: Hello, I've rooted my c9 and flashed TWRP but there s a problem, after rebooting tge phone, when i boot into recovery again TWRP doesn't work /respond to touch on my phone... Help

Sent from my TECNO-C9 using the Hovatek Forum App

Please, create a new thread, this is someone else's support thread
see https://forum.hovatek.com/thread-514.html for how to create a thread
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)