Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Itel 1353 no service

#1

Thank you for your helps in the past. My itel1353 after flashing pay file came up with no service issue. This affected the Bluetooth and Wi-Fi connections also.
I checked imei and baseband info and they were all in place.
I also did a factory reset but no solution.
...when I input the sim card and powers on, it displays The network name but no service still.
Pls guys suggest me help. Thanks

Sent from my Infinix-X600 using Hovatek mobile


Reply
#2
(11-15-2016, 10:36 AM)gudlyfff Wrote: Thank you for your helps in the past. My itel1353 after flashing pay file came up with no service issue. This affected the Bluetooth and Wi-Fi connections also.
I checked imei and baseband info and they were all in place.
I also did a factory reset but no solution.
...when I input the sim card and powers on,  it displays The network name but no service still.
Pls guys suggest me help. Thanks

Sent from my Infinix-X600 using Hovatek mobile

Where did you download the pac file from?
Reply
#3
I got the pac a link here in hovatk forum

Sent from my Infinix-X600 using Hovatek mobile
Reply
#4
(11-15-2016, 11:11 PM)gudlyfff Wrote: I got the pac a link here in hovatk forum

Sent from my Infinix-X600 using Hovatek mobile

OK.
Check IMEI 1 and 2 if they're the same and if they're the phones original IMEI.
Also, is it the same issue with other networks SIM cards?
Reply
#5
Use gsm alladin key to repair imei and write the imei under the phone battery

Sent from my TECNO W4 using Hovatek mobile
Reply
#6
thanks issue resolved
Reply
#7
(01-12-2017, 12:18 PM)gudlyfff Wrote: thanks issue resolved

Which fix worked for you?
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)