Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] SP Flash Tool Failed HELP!!

#1
(This post was last modified: 11-20-2016, 11:15 AM by reeneex. )

Hi,

i mistakenly flashed my HTC 626g with the wrong FW (Desire 320) and then tryed to flash the right one. As you can see i had succes. But on the end when i tried to switch the phone one, there was only the empty battery symbol (charging) and the message: => TOOL DL IMAGE FAIL!  
The phone is connected to the PC and it comes on and off all the times.

What can i do? Please any suggestions and help.

[Image: lyjf-1-613a.jpg]


[Image: lyjf-2-6b06.jpg]

[Image: lyjf-4-8e72.jpg]

[Image: lyjf-3-fb46.jpg]


Reply
#2
(11-20-2016, 11:14 AM)reeneex Wrote: Hi,

i mistakenly flashed my HTC 626g with the wrong FW (Desire 320) and then tryed to flash the right one. As you can see i had succes. But on the end when i tried to switch the phone one, there was only the empty battery symbol (charging) and the message: => TOOL DL IMAGE FAIL!  
The phone is connected to the PC and it comes on and off all the times.

What can i do? Please any suggestions and help.

See https://forum.hovatek.com/thread-10780.html
Reply
#3
(11-20-2016, 08:03 PM)Hi, Wrote: thanks for your suggestion. I tried but i got a failure message. I put a pic on. I also have the log files. But i cant attach them.


.jpg   Versuch2b.JPG (Size: 35.71 KB / Downloads: 3) hovatek
.jpg   Versuch2a.JPG (Size: 151.09 KB / Downloads: 2)
.jpg   Versuch2.JPG (Size: 143.39 KB / Downloads: 2)
(11-20-2016, 11:14 AM)reeneex Wrote: Hi,

i mistakenly flashed my HTC 626g with the wrong FW (Desire 320) and then tryed to flash the right one. As you can see i had succes. But on the end when i tried to switch the phone one, there was only the empty battery symbol (charging) and the message: => TOOL DL IMAGE FAIL!  
The phone is connected to the PC and it comes on and off all the times.

What can i do? Please any suggestions and help.

See https://forum.hovatek.com/thread-10780.html
Reply
#4
(This post was last modified: 11-21-2016, 09:19 AM by hovatek. )
(11-20-2016, 09:07 PM)reeneex Wrote: thanks for your suggestion. I tried but i got a failure message. I put a pic on. I also have the log files. But i cant attach them.

untick storage checksum
Reply
#5
(11-21-2016, 09:15 AM)hovatek Wrote:
(11-20-2016, 09:07 PM)reeneex Wrote: thanks for your suggestion. I tried but i got a failure message. I put a pic on. I also have the log files. But i cant attach them.

untick storage checksum
i tried that also, as you suggest in the other tread.
Reply
#6
(11-21-2016, 07:55 PM)reeneex Wrote: i tried that also, as you suggest in the other tread.

Have you tried these 3 options
1. Untick both then flash
2. Tick both then flash
3. Tick only one then flash
Reply
#7
(11-22-2016, 09:26 AM)hovatek Wrote:
(11-21-2016, 07:55 PM)reeneex Wrote: i tried that also, as you suggest in the other tread.

Have you tried these 3 options
1. Untick both then flash
2. Tick both then flash
3. Tick only one then flash

so, i tryed every option. Fun fact beside, when i connect the phone, it needs around 2-5min to be found, then it start the download. and when i tick any of the options it fails. when i untick both it succes, but i cant start because the usual message
Reply
#8
(This post was last modified: 11-28-2016, 12:30 PM by hovatek. )
(11-26-2016, 06:36 PM)reeneex Wrote: so, i tryed every option. Fun fact beside, when i connect the phone, it needs around 2-5min to be found, then it start the download. and when i tick any of the options it fails. when i untick both it succes, but i cant start because the usual message

do you have another firmware?
Reply
#9
(This post was last modified: 11-29-2016, 11:19 AM by reeneex. )
(11-28-2016, 12:24 PM)hovatek Wrote:
(11-26-2016, 06:36 PM)reeneex Wrote: so, i tryed every option. Fun fact beside, when i connect the phone, it needs around 2-5min to be found, then it start the download. and when i tick any of the options it fails. when i untick both it succes, but i cant start because the usual message

do you have another firmware?

i found one
Backup_HTC_626G_1.79.401.100

but this comes without preload and uboot

there was also a fail message, so i did what was written there. this time it started downloading. And failed.
As usual i tried the 4 versios of thick the options and all 4 failed.

then i found another FW 1.03.707.1, looks like a asian version. It startet downloading after the "Format + Download" message. At 52% it failed, so i tried all the 4 versions again. No change. Could it be a batterie problem? it dos not charge correct at all! It switches on and off all the time.

Attached Files
.jpg   Versuch3a.JPG (Size: 143.38 KB / Downloads: 1)
.jpg   Versuch3b.JPG (Size: 15.26 KB / Downloads: 1)
.jpg   Versuch3c.JPG (Size: 125.95 KB / Downloads: 1)
Reply
#10
(11-29-2016, 10:30 AM)reeneex Wrote: i found one
Backup_HTC_626G_1.79.401.100

but this comes without preload and uboot

there was also a fail message, so i did what was written there. this time it started downloading. And failed.
As usual i tried the 4 versios of thick the options and all 4 failed.

then i found another FW 1.03.707.1, looks like a asian version. It startet downloading after the "Format + Download" message. At 52% it failed, so i tried all the 4 versions again. No change. Could it be a batterie problem? it dos not charge correct at all! It switches on and off all the time.

In SP flash tool, flash one item at a time instead of flashing all
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)