Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] Unbricking my Hard bricked-Ikon 543

#1

Hello Hovatek. Please I've put my hands in a big mess. I
was flashing my phone Ikon IK-543 with a rom I
downloaded from xda (supposed to be for the phone).
Some stuffs happened and it got hard bricked. Now it
doesn't power on but make sounds when plugged to pc.
I've tried all possible solution I could find about
reinstalling drivers and all. Non worked. All it shows is
Brom error 5054.... ERROR :
S_DL_GET_DRAM_SETTING_FAIL....... dunno if I can get
a link to download the right Rom. pleases is there any
solution to this? or am I flashing with a wrong rom?
Please help!


Reply
#2
(11-26-2016, 09:00 AM)Jeffer Wrote: ...
Brom error 5054.... ERROR :
S_DL_GET_DRAM_SETTING_FAIL....... dunno if I can get
a link to download the right Rom. pleases is there any
solution to this? or am I flashing with a wrong rom?
Please help!

was flashing successful with a green tick?
OR
did you mistakenly interrupt the flashing?
Reply
#3
(11-26-2016, 01:38 PM)X3non Wrote:
(11-26-2016, 09:00 AM)Jeffer Wrote: ...
Brom error 5054.... ERROR :
S_DL_GET_DRAM_SETTING_FAIL....... dunno if I can get
a link to download the right Rom. pleases is there any
solution to this? or am I flashing with a wrong rom?
Please help!

was flashing successful with a green tick?
OR
did you mistakenly interrupt the flashing?

it was actually loading when I moved the phone and the pc made the 'device disconnected' sound. that was the end of life in th. it didnt get to the green tick before it happened. and now when I try flashing the entire rom or even the pre loader first, it just shows the red bar and the the error pops up again....
Reply
#4
(11-26-2016, 02:00 PM)Jeffer Wrote: it was actually loading when I moved the phone and the pc made the 'device disconnected' sound. that was the end of life in th. it didnt get to the green tick before it happened. and now when I try flashing the entire rom or even the pre loader first, it just shows the red bar and the the error pops up again....

Take out and reinsert the battery then retry flashing.
Can you get access to a working phone of the same model?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#5
I've done that a lot of times. I even charged it all day but nothing happened. I can't get same phone.

might it be a problem with the rom? Because I saw dsame roms but with different Zip Sizes. their mb varried. dunno if you can fetch me a working one.
Reply
#6
(11-28-2016, 12:26 PM)Jeffer Wrote: I've done that a lot of times. I even charged it all day but nothing happened. I can't get same phone.

might it be a problem with the rom? Because I saw dsame roms but with different Zip Sizes. their mb varried. dunno if you can fetch me a working one.

lets hope its not an emmc issue.
Where did you download the current ROM ()

https://hovatek.com/redirect.php?link=ht...K-543.html
https://hovatek.com/redirect.php?link=ht...panko.html
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#7
http://forum.xda-developers.com/android/...m-t3406868 that's the link to the thread on XDA where I got the rom. What's EMMC? Doesn't it have a solution?
Reply
#8
(11-28-2016, 07:28 PM)Jeffer Wrote: http://forum.xda-developers.com/android/...m-t3406868 that's the link to the thread on XDA where I got the rom. What's EMMC? Doesn't it have a solution?

Try the links I gave you
if its an emmc issue then the chip needs to be replaced

Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)