Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Samsung m919

#1

Help, Samsung M919 WiFi not coming on. Don't know why. What can I do.??

Sent from my Infinix-X600-LTE using Hovatek mobile


Reply
#2
(11-26-2016, 08:30 PM)erhiskobi Wrote: Help, Samsung M919 WiFi not coming on. Don't know why. What can I do.??

Sent from my Infinix-X600-LTE using Hovatek mobile

How did this start?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#3
(11-28-2016, 12:43 PM)hovatek Wrote:
(11-26-2016, 08:30 PM)erhiskobi Wrote: Help, Samsung M919 WiFi not coming on. Don't know why. What can I do.??

Sent from my Infinix-X600-LTE using Hovatek mobile

How did this start?

Noticed it one day like that after rebooting my device. Now I can't use xender or any WiFi dependent app

Sent from my Infinix-X600-LTE using Hovatek mobile
Reply
#4
(11-29-2016, 07:01 PM)erhiskobi Wrote: Noticed it one day like that after rebooting my device. Now I can't use xender or any WiFi dependent app

Sent from my Infinix-X600-LTE using Hovatek mobile

Have you tried reflashing the firmware?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#5
(11-30-2016, 09:26 AM)hovatek Wrote:
(11-29-2016, 07:01 PM)erhiskobi Wrote: Noticed it one day like that after rebooting my device. Now I can't use xender or any WiFi dependent app

Sent from my Infinix-X600-LTE using Hovatek mobile

Have you tried reflashing the firmware?

Yes I did. Didn't solved it. Still same issue..

Sent from my Infinix-X600-LTE using Hovatek mobile
Reply
#6
(This post was last modified: 12-02-2016, 09:31 PM by hovatek. )
(12-02-2016, 10:18 AM)erhiskobi Wrote: Yes I did. Didn't solved it. Still same issue..

Sent from my Infinix-X600-LTE using Hovatek mobile

While its On, take out then reinsert the battery.
If that doesn't work then it might be a hardware issue; Wi-Fi Antenna or IC
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#7
(12-02-2016, 09:25 PM)hovatek Wrote:
(12-02-2016, 10:18 AM)erhiskobi Wrote: Yes I did. Didn't solved it. Still same issue..

Sent from my Infinix-X600-LTE using Hovatek mobile

While its On, take out then reinsert the battery.
If that doesn't work then it might be a hardware issue; Wi-Fi Antenna or IC

Ok. Will try. Thanks.

Sent from my Infinix-X600-LTE using Hovatek mobile
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)