Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Samsung galaxy core not starting after installing custom rom

#1
Exclamation 

Today I installed CWM custom ROM on my rooted, Samsung galaxy core. I rebooted into recovery mode through an app and the phone got stuck in a continuous recovery loop. I nstalled another app through recovery mode CWM_De_Loaper, after restarting the phone, it just flashes the logo for two seconds and then goes off. what could be the problem and what can i do to solve it?


Reply
#2
(11-28-2016, 02:31 PM)themycon Wrote: Today I installed CWM custom ROM on my rooted, Samsung galaxy core. I rebooted into recovery mode through an app and the phone got stuck in a continuous recovery loop. I nstalled another app through recovery mode CWM_De_Loaper, after restarting the phone, it just flashes the logo for two seconds and then goes off. what could be the problem and what can i do to solve it?

You'll need to reflash the firmware.
1. How did you root the phone
2. Are you certain its not a cloned Samsung
Reply
#3
(11-28-2016, 02:31 PM)themycon Wrote: Today I installed CWM custom ROM on my rooted, Samsung galaxy core. I rebooted into recovery mode through an app and the phone got stuck in a continuous recovery loop. I nstalled another app through recovery mode CWM_De_Loaper, after restarting the phone, it just flashes the logo for two seconds and then goes off. what could be the problem and what can i do to solve it
No the phone is not cloned.
i downloaded framaroot root from the playstore and its what i used to root the phone.
Reply
#4
(11-29-2016, 07:13 AM)themycon Wrote: No the phone is not cloned.
i downloaded framaroot root from the playstore and its what i used to root the phone.

Flash the firmware @ http://hovastek.com/redirect.php?link=ht...UpwZEY1OG8 using Odin3 @ https://forum.hovatek.com/thread-519.html
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)