Hi, Guest! Login / Register
Giveaway: Free Hovatek T-shirts, Hoodies & Cufflinks.. I WANT ONE! (Nov 25, 2017)
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Samsung M919

#1

Please help. Samsung M919 just went dead on its own. Now it doesn't come up. Not charging and there's about 75% battery as at when it went off.

How do I go about it? If it's to flash it how can I get the right file to download and how to go about the flashing?

Sent from my Infinix-X600-LTE using Hovatek mobile


Reply
#2
It doesn't even boot into recovery self. Not responding to anything

Sent from my Infinix-X600-LTE using Hovatek mobile
Reply
#3
(12-04-2016, 06:44 PM)erhiskobi Wrote: Please help. Samsung M919 just went dead on its own. Now it doesn't come up. Not charging and there's about 75% battery as at when it went off.

How do I go about it? If it's to flash it how can I get the right file to download and how to go about the flashing?

Sent from my Infinix-X600-LTE using Hovatek mobile

What were you doing on the pone when it went dead, or shortly before?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#4
(12-05-2016, 12:59 PM)hovatek Wrote:
(12-04-2016, 06:44 PM)erhiskobi Wrote: Please help. Samsung M919 just went dead on its own. Now it doesn't come up. Not charging and there's about 75% battery as at when it went off.

How do I go about it? If it's to flash it how can I get the right file to download and how to go about the flashing?

Sent from my Infinix-X600-LTE using Hovatek mobile

What were you doing on the pone when it went dead, or shortly before?

Chatting on WhatsApp...

Sent from my Infinix-X600-LTE using Hovatek mobile
Reply
#5
(12-06-2016, 07:23 PM)erhiskobi Wrote: Chatting on WhatsApp...

Sent from my Infinix-X600-LTE using Hovatek mobile

thats weird
1. is it original or cloned?
2. have you tried a battery pull?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#6
(12-07-2016, 05:48 PM)hovatek Wrote:
(12-06-2016, 07:23 PM)erhiskobi Wrote: Chatting on WhatsApp...

Sent from my Infinix-X600-LTE using Hovatek mobile

thats weird
1. is it original or cloned?
2. have you tried a battery pull?

Really weird. Yes it's original. And I've tried the battery pull. Same thing. Tho when plugged to a power source, it warms up (back of device) after some time but it still doesn't power up.

Sent from my Infinix-X600-LTE using Hovatek mobile
Reply
#7
(12-09-2016, 02:48 AM)erhiskobi Wrote: Really weird. Yes it's original. And I've tried the battery pull. Same thing. Tho when plugged to a power source, it warms up (back of device) after some time but it still doesn't power up.

Sent from my Infinix-X600-LTE using Hovatek mobile

Sounds like a hardware issue. you should have the phone looked at
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#8
(12-09-2016, 01:58 PM)hovatek Wrote:
(12-09-2016, 02:48 AM)erhiskobi Wrote: Really weird. Yes it's original. And I've tried the battery pull. Same thing. Tho when plugged to a power source, it warms up (back of device) after some time but it still doesn't power up.

Sent from my Infinix-X600-LTE using Hovatek mobile

Sounds like a hardware issue. you should have the phone looked at

I'm on it. Thanks.

Sent from my Infinix-X600-LTE using Hovatek mobile
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)