Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tecno p5s and m3s

#1

Looking forward when you'll release a tutorial on flashing the above models

Sent from my Infinix HOT 4 using Tapatalk


Reply
#2
(12-05-2016, 11:16 AM)Samwanjeri Wrote: Looking forward when you'll release a tutorial on flashing the above models

Sent from my Infinix HOT 4 using Tapatalk

is it about the firmware or flashing techniques?
Reply
#3
Technique because the chipset behaves like there's a problem between communication of sp and phone via cable. Connection disconnection sound. When you attempt miracle crack it crashes. Concluded not a driver nor cable problem cause I've observed the same on different pcs and different cables. Secondly other models like p5,r5,m3, h5... No issue on the same pc.

Sent from my Infinix HOT 4 using Tapatalk
Reply
#4
(12-05-2016, 03:37 PM)Samwanjeri Wrote: Technique because the chipset behaves like there's a problem between communication of sp and phone via cable. Connection disconnection sound. When you attempt miracle crack it crashes. Concluded not a driver nor cable problem cause I've observed the same on different pcs and different cables. Secondly other models like p5,r5,m3, h5... No issue on the same pc.

Sent from my Infinix HOT 4 using Tapatalk

did you try flashing without battery on Miracle Box?
Reply
#5
Having similar problem with the models too P5s and M3s

Sent from my TECNO W4 using Hovatek mobile
Reply
#6
Without battery it is never detected

Sent from my TECNO W4 using Hovatek mobile
Reply
#7
(12-06-2016, 08:53 AM)jospah prezz Wrote: Without battery it is never detected

Sent from my TECNO W4 using Hovatek mobile

do you get error 2005 with battery?
Reply
#8
Never detected as someone said above

Sent from my Infinix HOT 4 using Tapatalk
Reply
#9
No even sound on pc without battery

Sent from my TECNO W4 using Hovatek mobile
Reply
#10
(12-07-2016, 06:33 PM)Samwanjeri Wrote: Never detected as someone said above

Sent from my Infinix HOT 4 using Tapatalk

(12-07-2016, 07:34 PM)jospah prezz Wrote: No even sound on pc without battery

Sent from my TECNO W4 using Hovatek mobile

What I mean is when you flash with battery inside, do you get error 2004 or 2005?
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)