Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] Sony Xperia Xa dual no boot after wrong flash?

#1

Recently I had flash wrong firmware and bricked my sony xperia xa dual mobile. Now no boot at all just red led and mobile is detected by pc as unknown device. Mobile is not going into fastboot or flashmode by pressing volume + or - key. I think preloader is got corrupted or erased, please let me know the procedure to fix this.


Reply
#2
Recently I had flash wrong firmware and bricked my Sony xperia xa dual mobile. Now no boot at all just red led and mobile is detected by PC as unknown device. Mobile is not going into fast-boot or flash-mode by pressing volume + or - key. I think preloader is got corrupted or erased, please let me know the procedure to fix this.
Reply
#3
(12-14-2016, 05:24 PM)wrundawan Wrote: Recently I had flash wrong firmware and bricked my sony xperia xa dual mobile. Now no boot at all just red led and mobile is detected by pc as unknown device. Mobile is not going into fastboot or flashmode by pressing volume + or - key. I think preloader is got corrupted or erased, please let me know the procedure to fix this.

Bro, try flash without battery
Reply
#4
(This post was last modified: 12-15-2016, 12:12 PM by wrundawan. Edit Reason: Missing info )
(12-14-2016, 09:48 PM)shigege Wrote:
(12-14-2016, 05:24 PM)wrundawan Wrote: Recently I had flash wrong firmware and bricked my sony xperia xa dual mobile. Now no boot at all just red led and mobile is detected by pc as unknown device. Mobile is not going into fastboot or flashmode by pressing volume + or - key. I think preloader is got corrupted or erased, please let me know the procedure to fix this.

Bro, try flash without battery

This phone has inbuilt battery, so I removed back cover and disconnected battery connector and flash firmware without battery but does not work as the phone is not entering flashmode or fastboot mode by pressing volume up or volume down key.
Reply
#5
(12-15-2016, 06:21 AM)wrundawan Wrote: This phone has inbuilt battery, so I removed back cover and disconnected battery connector and flash firmware without battery but does not work as the phone is not entering flashmode or fastboot mode by pressing volume up or volume down key.

If you're on Google Hangouts, drop your gmail address for a private session
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#6
(12-15-2016, 12:16 PM)hovatek Wrote:
(12-15-2016, 06:21 AM)wrundawan Wrote: This phone has inbuilt battery, so I removed back cover and disconnected battery connector and flash firmware without battery but does not work as the phone is not entering flashmode or fastboot mode by pressing volume up or volume down key.

If you're on Google Hangouts, drop your gmail address for a private session

[email protected]

I am on whats app too +918147499618
Reply
#7
(12-15-2016, 02:20 PM)wrundawan Wrote: [email protected]

I am on whats app too +918147499618

invite sent
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#8
(12-15-2016, 10:21 PM)hovatek Wrote:
(12-15-2016, 02:20 PM)wrundawan Wrote: [email protected]

I am on whats app too +918147499618

invite sent

Yes I got your message. What time you will be online? I mean for Indian time.

Reply
#9
(12-16-2016, 06:18 AM)wrundawan Wrote:
(12-15-2016, 10:21 PM)hovatek Wrote:
(12-15-2016, 02:20 PM)wrundawan Wrote: [email protected]

I am on whats app too +918147499618

invite sent

Yes I got your message. What time you will be online? I mean for Indian time.
Issue not yet fixed let me know if you come across any solution
Reply
#10
(12-19-2016, 06:23 AM)wrundawan Wrote:
(12-16-2016, 06:18 AM)wrundawan Wrote:
(12-15-2016, 10:21 PM)hovatek Wrote:
(12-15-2016, 02:20 PM)wrundawan Wrote: [email protected]

I am on whats app too +918147499618

invite sent

Yes I got your message. What time you will be online? I mean for Indian time.
Issue not yet fixed let me know if you come across any solution
Still waiting...........
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)