Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] HELP NEEDED TECNO M3 CANT BROWSE AND CANT PERFORM HARD RESET ALSO

#1

Pls i have tecno m3, all of a sudden it stopped browsing but when i share the hotspot with my laptop, my laptop browses.
pls what could be the cause?. and also i cant wipe data with hard reset, saying no command, whenever i try to.
pls help......
thanks


Reply
#2
(02-28-2015, 08:32 AM)johnniearchangel Wrote: Pls i have tecno m3, all of a sudden it stopped browsing but when i share the hotspot with my laptop, my laptop browses.
pls what could be the cause?. and also i cant wipe data with hard reset, saying no command, whenever i try to.
pls help......
thanks

You're already in recovery mode when you see the No command. just press your volume buttons or power to proceed to the next screen. read https://forum.hovatek.com/thread-479.html
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:

Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)

Request for Private Support
* Install the Hovatek Forum app
* Listen to H-Tech Radio
* Helpline: +2348021840309
* Email: [email protected]
* Skype: Hovatek
Reply
#3
once i select wipe data, it takes me to the next command with a lot of no options, i select any out of it, it says no command. reason for the no command on wiping data is beyond me
Reply
#4
(02-28-2015, 02:16 PM)johnniearchangel Wrote: once i select wipe data, it takes me to the next command with a lot of no options, i select any out of it, it says no command. reason for the no command on wiping data is beyond me

whenever you see no command, press your volume increase button once to proceed. if that button doesnt work, press power button once
let me know if you're still having difficulty
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:

Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)

Request for Private Support
* Install the Hovatek Forum app
* Listen to H-Tech Radio
* Helpline: +2348021840309
* Email: [email protected]
* Skype: Hovatek
Reply
#5
thanks and yes, after pressing the power button still get no command. reason i want to hard reset wipe data is because, i cant browse with my glo sim on the phone but if i share the hotspot, my system can access it and i browse with it, but the fone wont browse, pls why?
Reply
#6
(02-28-2015, 10:23 PM)johnniearchangel Wrote: thanks and yes, after pressing the power button still get no command. reason i want to hard reset wipe data is because, i cant browse with my glo sim on the phone but if i share the hotspot, my system can access it and i browse with it, but the fone wont browse, pls why?

do a factory reset from within the phone by going to Settings > Backup & Reset > Factory data reset
BTW, is your m3 4.2 or 4.4? and if 4.2, check the pics @ https://forum.hovatek.com/thread-311.html and let me know if its old or new OS type
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:

Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)

Request for Private Support
* Install the Hovatek Forum app
* Listen to H-Tech Radio
* Helpline: +2348021840309
* Email: [email protected]
* Skype: Hovatek
Reply
#7
its 4.4.......
Reply
#8
(02-28-2015, 10:23 PM)johnniearchangel Wrote: thanks and yes, after pressing the power button still get no command. reason i want to hard reset wipe data is because, i cant browse with my glo sim on the phone but if i share the hotspot, my system can access it and i browse with it, but the fone wont browse, pls why?

(03-01-2015, 03:37 PM)johnniearchangel Wrote: its 4.4.......
If the reason you wish to wipe is because GLO BIS only works via Hotspot and not on the phone then I dont think you need to wipe the phone because the GLO IMEI tweak only works on hotspot and not the device itself. please, ask around, I might be wrong
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:

Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)

Request for Private Support
* Install the Hovatek Forum app
* Listen to H-Tech Radio
* Helpline: +2348021840309
* Email: [email protected]
* Skype: Hovatek
Reply
#9
first thing first, am not using glo bis, am using normal sub. and my fone has not been rooted yet, i tried different method to root it, but all was unsuccessful. i checked the imei numbers and they've not changed. so the normal sub is longer browsing on the fone except on hotspot and like i said, my device has not yet been rooted. thanks
Reply
#10
(03-01-2015, 07:23 PM)johnniearchangel Wrote: first thing first, am not using glo bis, am using normal sub. and my fone has not been rooted yet, i tried different method to root it, but all was unsuccessful. i checked the imei numbers and they've not changed. so the normal sub is longer browsing on the fone except on hotspot and like i said, my device has not yet been rooted. thanks

I see. do you have the same issue with other networks or its just GLO?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:

Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)

Request for Private Support
* Install the Hovatek Forum app
* Listen to H-Tech Radio
* Helpline: +2348021840309
* Email: [email protected]
* Skype: Hovatek
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)