Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] my tecno s3 wont on it just get stuck at the tecno logo

#1
(This post was last modified: 03-01-2015, 04:31 PM by hamza. )

my tecno s3 get stock at the tecno logo when powering on then it shows white and then the tecno logo pls help me and i cant get access to any other unbricked s3


Reply
#2
(03-01-2015, 03:53 PM)hamza Wrote: my tecno s3 get stock at the tecno logo when powering on then it shows white and then the tecno logo pls help me and i cant get access to any other unbricked s3

1. whats the color of the first TECNO that appears, whit or blue?
2. how did this start?
Reply
#3
(This post was last modified: 03-01-2015, 09:46 PM by hamza. )
the colour is blue then it displays a white blank screen then back to the tecno again... It started when i flashed an s3 recovery image. And i dont have any backup of my stock rom
Reply
#4
(03-01-2015, 09:44 PM)hamza Wrote: the colour is blue then it displays a white blank screen then back to the tecno again... It started when i flashed an s3 recovery image. And i dont have any backup of my stock rom

supply a gmail address for me to grant you download permission
Reply
#5
[email protected]
Reply
#6
(03-02-2015, 06:38 AM)hamza Wrote: [email protected]

granted! download MTK backup @ https://forum.hovatek.com/thread-311.html and flash only recovery.img using SP flash tool @ https://forum.hovatek.com/thread-159.html
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)