Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] My Tecno H6 Camera Not Working

#1

hello hovatek, pls i need your help because my tecno H6 Camera showing cannot connect to camera, now after i restore it then it showing black only, help me pls


Reply
#2
(01-11-2017, 01:48 PM)mubberry Wrote: hello hovatek, pls i need your help because my tecno H6 Camera showing cannot connect to camera, now after i restore it then it showing black only, help me pls

Where did you download the firmware you used from? Have you tried the one @ https://forum.hovatek.com/thread-311.html
Reply
#3
(01-11-2017, 05:32 PM)hovatek Wrote:
(01-11-2017, 01:48 PM)mubberry Wrote: hello hovatek, pls i need your help because my tecno H6 Camera showing cannot connect to camera, now after i restore it then it showing black only, help me pls

Where did you download the firmware you used from? Have you tried the one @ https://forum.hovatek.com/thread-311.html

i just buy the phone and i found The Phone like that
Reply
#4
(This post was last modified: 01-12-2017, 10:06 AM by X3non. )
(01-11-2017, 05:45 PM)mubberry Wrote: i just buy the phone and i found The Phone like that

You might have to reseat the camera hardware
BUT first flash stock rom and see if the issue gets resolved
1st ensure to backup your current firmware using the guide @ https://forum.hovatek.com/thread-13347.html
then download stock rom @ https://forum.hovatek.com/thread-311.html
then flash using SP flash tool @ https://forum.hovatek.com/thread-311.html
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)