Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

tecno m7 not responding to power button

#1
(This post was last modified: 01-24-2017, 01:54 PM by bliss. )

my tecno m7 started having problem yesterday when it refuse to booth properly, it ony shows tecno and then stop.
 
i took it to a software engineer , and he help me fix it then later that night the hanged , i removed the battery and inserted it back and try to booth but it refuse.

i have used the sp flash tool , tecno m7 software for it and i got an error message saying

brom error: storage not match (0xc6f)

i try formatting but it did not show any reading bar and no error message,

pls help, thanks.


Reply
#2
(01-24-2017, 01:52 PM)bliss Wrote: my tecno m7 started having problem yesterday when it refuse to booth properly, it ony shows tecno and then stop.
 
i took it to a software engineer , and he help me fix it then later that night the hanged , i removed the battery and inserted it back and try to booth but it refuse.

i have used the sp flash tool , tecno m7 software for it and i got an error message saying

brom error: storage not match (0xc6f)

i try formatting but it did not show any reading bar and no error message,

pls help, thanks.

I don't think you should consider flashing just yet.
Try booting into recovery mode using https://forum.hovatek.com/thread-479.html then doing a factory reset.
For the SP flash tool error, you're either using the wrong flash settings or an incompatible firmware (refer to https://forum.hovatek.com/thread-439.html )
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)