Hi, Guest! Login / Register
Giveaway: Free Hovatek T-shirts, Hoodies & Cufflinks.. I WANT ONE! (Nov 25, 2017)
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] language changes automatically

#1
Bug 

My Innjoo fire3 lte  having trouble every time I restart it or turn off Airplane mode it automatically changes the language....
From English to Arabic
any solution please


Reply
#2
(This post was last modified: 02-02-2017, 12:24 PM by hovatek. )
(02-02-2017, 06:14 AM)PRINCEOFKSAHMEDALI Wrote: My Innjoo fire3 lte  having trouble every time I restart it or turn off Airplane mode it automatically changes the language....
From English to Arabic
any solution please

I think its a bug in SuperSU changing your language back to the default location settings (or country of purchase).
Try updating your SuperSU version to the latest. Before that, try opening the SuperSU app > Settings > Language . Set to English then reboot. After the first reboot, it might revert to arabic, you can change to English then go back to SuperSu app again and set English as language again then reboot. It should be stable after the second reboot
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#3
(This post was last modified: 02-03-2017, 06:14 AM by PRINCEOFKSAHMEDALI. )
NO SIR IT WAS EVEN BEFORE THE ROOT OR CUSTOM RECOVERY
Reply
#4
(This post was last modified: 02-03-2017, 12:24 PM by hovatek. )
(02-03-2017, 06:14 AM)PRINCEOFKSAHMEDALI Wrote: NO SIR IT WAS EVEN BEFORE THE ROOT OR CUSTOM RECOVERY

Maybe your SIM settings default to Arabic.
I believe the phone is rooted now, try the fixes @ https://forum.hovatek.com/thread-16989.html
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#5
SIR IT DIDN'T FIX THE PROBLEM....
Reply
#6
(This post was last modified: 02-15-2017, 12:33 PM by hovatek. )
(02-15-2017, 05:27 AM)PRINCEOFKSAHMEDALI Wrote: SIR IT DIDN'T FIX THE PROBLEM....

Please, paste the content of your build.prop here . Its in the /system foldder, use a root browser to locate it after rooting
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#7
(02-15-2017, 12:31 PM)hovatek Wrote:
(02-15-2017, 05:27 AM)PRINCEOFKSAHMEDALI Wrote: SIR IT DIDN'T FIX THE PROBLEM....

Please, paste the content of your build.prop here . Its in the /system foldder, use a root browser to locate it after rooting

here u go sir


https://www.mediafire.com/?06y4jp31chvhp4p
Reply
#8
(02-15-2017, 04:23 PM)PRINCEOFKSAHMEDALI Wrote: here u go sir


https://www.mediafire.com/?06y4jp31chvhp4p

Looks ok.
hmmm...
Which is Arabic, the place you bought the phone or the SIM card's Service Provider?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#9
both

mobile was working fine the i updated the rom

http://www.needrom.com/wp-content/upload...LTE-31.rar
after that the language started change by it self


tried to flash the official rom from needrom.com but it stuck at boot logo then tried to factory format through recovery that even doesn't work too
http://www.needrom.com/wp-content/upload...-3-LTE.rar


found another updated rom on needrom.com flashed and the language doesn't change but fingerprint sensor and the camera was not working
http://www.needrom.com/wp-content/upload...LTE-05.rar
Reply
#10
(02-16-2017, 06:14 AM)PRINCEOFKSAHMEDALI Wrote: both

mobile was working fine the i updated the rom

http://www.needrom.com/wp-content/upload...LTE-31.rar
after that the language started change by it self


tried to flash the official rom from needrom.com but it stuck at boot logo then tried to factory format through recovery that even doesn't work too
http://www.needrom.com/wp-content/upload...-3-LTE.rar


found another updated rom on needrom.com flashed and the language doesn't change but fingerprint sensor and the camera was not working
http://www.needrom.com/wp-content/upload...LTE-05.rar

For the third ROM with fingerprint and camera issues, flash back boot.img and lk.bin from the first ROM
Also, try the firmware @ https://forum.hovatek.com/thread-1242.html
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)