Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Installed wrong preloader

#1

Hello,
Yesterday, i tried to install Beats Audio Engine on my Homtom HT7. After install, phone rebooted and stucked on logo. I did factory reset but nothing helped. Then i tried to flash stock rom. I downloaded it and flashed sucessfully. But after that, my phone doesnt turn on, no charging. It absolutely dead for now. I installed all drivers and tried flash one more time wit SP flash tool but i cant. My PC cant detect my phone. Is it over? Please help me, i need this phone for my job


Reply
#2
(04-20-2017, 07:48 PM)martinezz Wrote: Hello,
Yesterday, i tried to install Beats Audio Engine on my Homtom HT7. After install, phone rebooted and stucked on logo. I did factory reset but nothing helped. Then i tried to flash stock rom. I downloaded it and flashed sucessfully. But after that, my phone doesnt turn on, no charging. It absolutely dead for now. I installed all drivers and tried flash one more time wit SP flash tool but i cant. My PC cant detect my phone. Is it over? Please help me, i need this phone for my job

Have you tried taking out and reinserting the battery?
Reply
#3
Yes, but it doesnt work
Reply
#4
dismantle or disassemble the phone and look for two points on the mother labeled kcollo and ground....soldier a wire from kcollo to ground and force write a working preloader from a working phone or look for one within hovatek forums...Thanks...Please take your phone to a technician if you aint one.
Reply
#5
(04-21-2017, 04:34 AM)martinezz Wrote: Yes, but it doesnt work

If you're certain its not due to a drained battery then refer to https://forum.hovatek.com/thread-11802.html
Reply
#6
I did all steps, then i start flashing, SP flash tool stuck on 0 percent and shows error : S_BROM_CMD_STARTCMD_FAIL (0x7D5). [BROM] Can not pass bootrom start command. Possibly target power up too early.
What i need to do now?
Reply
#7
(04-21-2017, 08:19 PM)martinezz Wrote: I did all steps, then i start flashing, SP flash tool stuck on 0 percent and shows error : S_BROM_CMD_STARTCMD_FAIL (0x7D5). [BROM] Can not pass bootrom start command. Possibly target power up too early.
What i need to do now?

* Ensure the battery is well charged
* Take out and reinsert the battery
* Try using a different USB cord, port and PC
* Run Flashtool.exe as an Administrator

For more sp flash tool errors solution see https://forum.hovatek.com/thread-439.html

Sent from my Z10 using Hovatek mobile
Reply
#8
(04-21-2017, 08:19 PM)martinezz Wrote: I did all steps, then i start flashing, SP flash tool stuck on 0 percent and shows error : S_BROM_CMD_STARTCMD_FAIL (0x7D5). [BROM] Can not pass bootrom start command. Possibly target power up too early.
What i need to do now?

I think SP Flash tool will have a problem writing to your chip. I recall doing some work on a phone with your chip.
What version of SP flash tool did you use?
Reply
#9
I using SP Flash tool version v5.1632
Reply
#10
i used latest SP version, but i have a same error.. i think its over with this phone..
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)