Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] Bricked tecno s3

#1

I need help flashing my hard bricked tecno s3.
I've been trying to flash this device for a long time now, I'm getting a DRam failed error (4032)


Sent from my TECNO-C7 using the Hovatek Forum App


Reply
#2
(This post was last modified: 04-21-2017, 07:21 PM by innagee. )
(04-21-2017, 06:31 PM)mencoronaldo Wrote: I need help flashing my hard bricked tecno s3.
I've been trying to flash this device for a long time now, I'm getting a DRam failed error (4032)


Sent from my TECNO-C7 using the Hovatek Forum App

Remove battery and put it back, then try again.
For more sp flash tool errors solution see https://forum.hovatek.com/thread-439.html

Sent from my Z10 using Hovatek mobile
Reply
#3
(04-21-2017, 07:20 PM)innagee Wrote:
(04-21-2017, 06:31 PM)mencoronaldo Wrote: I need help flashing my hard bricked tecno s3.
I've been trying to flash this device for a long time now, I'm getting a DRam failed error (4032)


Sent from my TECNO-C7 using the Hovatek Forum App

Remove battery and put it back, then try again.
For more sp flash tool errors solution see https://forum.hovatek.com/thread-439.html

Sent from my Z10 using Hovatek mobile

I've done that I'm still getting same outcome
Miracle box says "unstable comport"

Sent from my TECNO-C7 using the Hovatek Forum App
Reply
#4
(This post was last modified: 04-21-2017, 07:25 PM by innagee. )
(04-21-2017, 07:22 PM)mencoronaldo Wrote:
(04-21-2017, 07:20 PM)innagee Wrote:
(04-21-2017, 06:31 PM)mencoronaldo Wrote: I need help flashing my hard bricked tecno s3.
I've been trying to flash this device for a long time now, I'm getting a DRam failed error (4032)


Sent from my TECNO-C7 using the Hovatek Forum App

Remove battery and put it back, then try again.
For more sp flash tool errors solution see https://forum.hovatek.com/thread-439.html

Sent from my Z10 using Hovatek mobile

I've done that I'm still getting same outcome
Miracle box says "unstable comport"

Sent from my TECNO-C7 using the Hovatek Forum App

What was the last thing that happened to the phone before you decide to flash?

Sent from my Z10 using Hovatek mobile
Reply
#5
(04-21-2017, 06:31 PM)mencoronaldo Wrote: I need help flashing my hard bricked tecno s3.
I've been trying to flash this device for a long time now, I'm getting a DRam failed error (4032)


Sent from my TECNO-C7 using the Hovatek Forum App

Can I see a full screenshot of this error message

Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#6
(04-22-2017, 07:12 AM)hovatek Wrote: [quote="mencoronaldo" pid='105035' dateline='1492795870']


Can I see a full screenshot of this error message

[Image: c1d73815c993630798978709f0dc1654.jpg]

Sent from my TECNO-C7 using Hovatek Forum
Reply
#7
Miracle box is giving "W ER 00 A5 error" when trying to flash and "unstable connection" when trying to format

Sent from my TECNO-C7 using Hovatek Forum
Reply
#8
Use GSM alladin..

Sent from my TECNO Camon CX using Hovatek Forum
Reply
#9
(06-24-2017, 10:40 AM)mencoronaldo Wrote:
(04-22-2017, 07:12 AM)hovatek Wrote:
(04-21-2017, 06:31 PM)mencoronaldo Wrote: Can I see a full screenshot of this error message

   [Image: c1d73815c993630798978709f0dc1654.jpg]

Sent from my TECNO-C7 using Hovatek Forum
This might be incompatible ROM, download another one for different build.
Do you have access with a working phone of the same model?
Reply
#10
(06-24-2017, 10:40 AM)mencoronaldo Wrote:
(04-22-2017, 07:12 AM)hovatek Wrote:
(04-21-2017, 06:31 PM)mencoronaldo Wrote: Can I see a full screenshot of this error message

   [Image: c1d73815c993630798978709f0dc1654.jpg]

Sent from my TECNO-C7 using Hovatek Forum
This might be incompatible ROM, download another one for different build.
Do you have access with a working phone of the same model?
[/quote]
No. I'm getting this error when I try to flash the original backup and that of the stock I downloaded from this forum. N.B: I was using m3 custom from before it bricked

Sent from my TECNO-C7 using Hovatek Forum
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)