Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[Please help] Tecno tab locks itself

#1

Please help...My tecno N9 tab keeps going back to the lock screen immediately after unlocking it...
i have flashed it...still the same problem.
i cant access anything on the tab apart from the lock screen.


Reply
#2
(04-21-2017, 08:35 PM)tolumajor Wrote: Please help...My tecno N9 tab keeps going back to the lock screen immediately after unlocking it...
i have flashed it...still the same problem.
i cant access anything on the tab apart from the lock screen.

Where did you get the firmware you'd flashed?
Did you see the Green circle showing successful flash?
Also Factory reset the phone through Settings.

Sent from my Z10 using Hovatek mobile
Reply
#3
(04-21-2017, 10:51 PM)innagee Wrote:
(04-21-2017, 08:35 PM)tolumajor Wrote: Please help...My tecno N9 tab keeps going back to the lock screen immediately after unlocking it...
i have flashed it...still the same problem.
i cant access anything on the tab apart from the lock screen.

Where did you get the firmware you'd flashed?
Did you see the Green circle showing successful flash?
Also Factory reset the phone through Settings.

Sent from my Z10 using Hovatek mobile

it was flashed by a phone repairer.
each time i try to open an application or even go to settings the phone screen goes off and locks itself
Reply
#4
(04-22-2017, 02:49 AM)tolumajor Wrote:
(04-21-2017, 10:51 PM)innagee Wrote:
(04-21-2017, 08:35 PM)tolumajor Wrote: Please help...My tecno N9 tab keeps going back to the lock screen immediately after unlocking it...
i have flashed it...still the same problem.
i cant access anything on the tab apart from the lock screen.

Where did you get the firmware you'd flashed?
Did you see the Green circle showing successful flash?
Also Factory reset the phone through Settings.

Sent from my Z10 using Hovatek mobile

it was flashed by a phone repairer.
each time i try to open an application or even go to settings the phone screen goes off and locks itself

Try Factory Reset by Holding Volume Up + Power Button

Sent from my Z10 using Hovatek mobile
Reply
#5
(This post was last modified: 04-22-2017, 08:01 AM by hovatek. )
(04-21-2017, 08:35 PM)tolumajor Wrote: Please help...My tecno N9 tab keeps going back to the lock screen immediately after unlocking it...
i have flashed it...still the same problem.
i cant access anything on the tab apart from the lock screen.

Boot the phone into Safe Mode (see https://forum.hovatek.com/thread-572.html )
does it persist?
Reply
#6
(04-22-2017, 08:00 AM)hovatek Wrote:
(04-21-2017, 08:35 PM)tolumajor Wrote: Please help...My tecno N9 tab keeps going back to the lock screen immediately after unlocking it...
i have flashed it...still the same problem.
i cant access anything on the tab apart from the lock screen.

Boot the phone into Safe Mode (see https://forum.hovatek.com/thread-572.html )
does it persist?

i have booted severally into safe mode...
problem still persists..
please help
Reply
#7
(04-22-2017, 05:53 AM)innagee Wrote:
(04-22-2017, 02:49 AM)tolumajor Wrote:
(04-21-2017, 10:51 PM)innagee Wrote:
(04-21-2017, 08:35 PM)tolumajor Wrote: Please help...My tecno N9 tab keeps going back to the lock screen immediately after unlocking it...
i have flashed it...still the same problem.
i cant access anything on the tab apart from the lock screen.

Where did you get the firmware you'd flashed?
Did you see the Green circle showing successful flash?
Also Factory reset the phone through Settings.

Sent from my Z10 using Hovatek mobile

it was flashed by a phone repairer.
each time i try to open an application or even go to settings the phone screen goes off and locks itself

Try Factory Reset by Holding Volume Up + Power Button

Sent from my Z10 using Hovatek mobile
Done still the same thing
Reply
#8
(04-23-2017, 11:32 AM)tolumajor Wrote: i have booted severally into safe mode...
problem still persists..
please help

The problem seems to be at the /system level.
Try flashing the firmware @ https://forum.hovatek.com/thread-311.html
Reply
#9
(This post was last modified: 04-26-2017, 12:45 PM by tolumajor. Edit Reason: unfinished reply )
(04-24-2017, 10:03 AM)hovatek Wrote:
(04-23-2017, 11:32 AM)tolumajor Wrote: i have booted severally into safe mode...
problem still persists..
please help

The problem seems to be at the /system level.
Try flashing the firmware @ https://forum.hovatek.com/thread-311.html

i flashed using the first Variant...problem still persists
then i flashed using the second variant this time it is stuck in boot mode...
showing Tecno On & off
then i flashed using the 1st firmware
my tab still locks itself
Reply
#10
(This post was last modified: 04-26-2017, 05:00 PM by hovatek. )
(04-26-2017, 11:37 AM)tolumajor Wrote: i flashed using the first Variant...problem still persists
then i flashed using the second variant this time it is stuck in boot mode...
showing Tecno On & off
then i flashed using the 1st firmware
my tab still locks itself

Hmm..
Try only system.img from the second variant, leave out other files.
Also, is adb able to detect the tab?
I think the problem is the launcher and we'll need to replace it
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)