Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Custom Rom Black View E7s ( MTK 6580 )

#1

hi sir, i am using blackview E7s . after flashing i lost my IMEI . CDS information for IMEI change is not working. I visited alot of site to get help but the last option which is rooting. Kingroot and all other app are failed to root. I tried to install TWRP/Custom rom For SuperSU installation which also is not available for Blackview E7s ( MTK 6580 Android 6.0). can you help me ?


Reply
#2
(05-01-2017, 12:04 PM)engr.umairshah87 Wrote: hi sir, i am using blackview E7s . after flashing i lost my IMEI . CDS information for IMEI change is not working. I visited alot of site to get help but the last option which is rooting. Kingroot and all other app are failed to root. I tried to install TWRP/Custom rom For SuperSU installation which also is not available for Blackview E7s ( MTK 6580 Android 6.0). can you help me ?

For IMEI issue, check whether your baseband is valid. Go to settings > About > Baseband

Sent from my Z10 using Hovatek mobile
Reply
#3
[Image: 93a36feeee076d98c5d703a1b48037f5.jpg] dear can you tell me its valid / not . What can I do to either root or restore my IMEI .
Bundle of thanks

Sent from my HUAWEI LUA-U22 using the Hovatek Forum App
Reply
#4
(05-01-2017, 02:47 PM)engr.umairshah87 Wrote: [Image: 93a36feeee076d98c5d703a1b48037f5.jpg] dear can you tell me its valid / not . What can I do to either root or restore my IMEI .
Bundle of thanks

Sent from my HUAWEI LUA-U22 using the Hovatek Forum App

Can't view the image you posted, attach the image or upload on imgur.com and drop the link.
If you have valid baseband then follow this guide https://forum.hovatek.com/thread-116.html to fix IMEI.
Reply
#5

.png   Screenshot_20170502-012121.png (Size: 74.66 KB / Downloads: 12)

Sent from my HUAWEI LUA-U22 using the Hovatek Forum App
Reply
#6
(05-01-2017, 07:28 PM)engr.umairshah87 Wrote: Sent from my HUAWEI LUA-U22 using the Hovatek Forum App

You have a valid baseband, Try GSM Aladdin or Maui Meta method, see guide https://forum.hovatek.com/thread-116.html

Sent from my Z10 using Hovatek mobile
Reply
#7
(05-01-2017, 08:10 PM)innagee Wrote:
(05-01-2017, 07:28 PM)engr.umairshah87 Wrote: Sent from my HUAWEI LUA-U22 using the Hovatek Forum App

You have a valid baseband, Try GSM Aladdin or Maui Meta method, see guide https://forum.hovatek.com/thread-116.html

Sent from my Z10 using Hovatek mobile

i tried GSM Aladin. The problem is it is not detecting my mobile. When i connect my mobile in off status after pressing start button only one time i hear sound of device connected after that sound of disconnected. But i check with SP Flash tool when i connect my mobile after pressing download for ROM the device gets connected and the ROM is downloaded.
Reply
#8
(This post was last modified: 05-02-2017, 07:55 AM by innagee. )
(05-02-2017, 07:34 AM)engr.umairshah87 Wrote:
(05-01-2017, 08:10 PM)innagee Wrote:
(05-01-2017, 07:28 PM)engr.umairshah87 Wrote: Sent from my HUAWEI LUA-U22 using the Hovatek Forum App

You have a valid baseband, Try GSM Aladdin or Maui Meta method, see guide https://forum.hovatek.com/thread-116.html

Sent from my Z10 using Hovatek mobile

i tried GSM Aladin. The problem is it is not detecting my mobile. When i connect my mobile in off status after pressing start button only one time i hear sound of device connected after that sound of disconnected. But i check with SP Flash tool when i connect my mobile after pressing download for ROM the device gets connected and the ROM is downloaded.

What's your chipset type?

Sent from my Z10 using Hovatek mobile
Reply
#9
(05-02-2017, 07:54 AM)innagee Wrote:
(05-02-2017, 07:34 AM)engr.umairshah87 Wrote:
(05-01-2017, 08:10 PM)innagee Wrote:
(05-01-2017, 07:28 PM)engr.umairshah87 Wrote: Sent from my HUAWEI LUA-U22 using the Hovatek Forum App

You have a valid baseband, Try GSM Aladdin or Maui Meta method, see guide https://forum.hovatek.com/thread-116.html

Sent from my Z10 using Hovatek mobile

i tried GSM Aladin. The problem is it is not detecting my mobile. When i connect my mobile in off status after pressing start button only one time i hear sound of device connected after that sound of disconnected. But i check with SP Flash tool when i connect my mobile after pressing download for ROM the device gets connected and the ROM is downloaded.

What's your chipset type?

Sent from my Z10 using Hovatek mobile

ChipsetMediatek MT6580A
CPUQuad-core 1.3 GHz Cortex-A7
GPUMali-400 MP1
Reply
#10
(05-02-2017, 09:06 AM)engr.umairshah87 Wrote:
(05-02-2017, 07:54 AM)innagee Wrote:
(05-02-2017, 07:34 AM)engr.umairshah87 Wrote:
(05-01-2017, 08:10 PM)innagee Wrote:
(05-01-2017, 07:28 PM)engr.umairshah87 Wrote: Sent from my HUAWEI LUA-U22 using the Hovatek Forum App

You have a valid baseband, Try GSM Aladdin or Maui Meta method, see guide https://forum.hovatek.com/thread-116.html

Sent from my Z10 using Hovatek mobile

i tried GSM Aladin. The problem is it is not detecting my mobile. When i connect my mobile in off status after pressing start button only one time i hear sound of device connected after that sound of disconnected. But i check with SP Flash tool when i connect my mobile after pressing download for ROM the device gets connected and the ROM is downloaded.

What's your chipset type?

Sent from my Z10 using Hovatek mobile

ChipsetMediatek MT6580A
CPUQuad-core 1.3 GHz Cortex-A7
GPUMali-400 MP1

Uninstall VCOM Drivers and reinstall using this method https://forum.hovatek.com/thread-440.html

Also make sure you disabled drivers signature verification if your using win8/10, see how https://forum.hovatek.com/thread-440.html

If persist then try writing IMEI with Engineering Mode Method, see https://forum.hovatek.com/thread-116.html

Sent from my Z10 using Hovatek mobile
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)