Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

BRICKED PHONE

#1

After i flashed my tecno l6 nd it came up with sp flashtool i mistakenly went to formart it using sp flashtool nd since then the phone will no load when i on it.it will jst show tecno logo nd try to come up but it wont please help out


Reply
#2
Hovatek please help tye phone is for my kid sis and she is already on my neck what should i do now?
Reply
#3
(05-03-2017, 02:11 PM)daarmee Wrote: After i flashed my tecno l6 nd it came up with sp flashtool i mistakenly went to formart it using sp flashtool nd since then the phone will no load when i on it.it will jst show tecno logo nd try to come up but it wont please help out

Have you tried flashing back the firmware @ https://forum.hovatek.com/thread-311.html
Reply
#4
Yes i have flash the same firmware like 3 times again and ds time it will boot up to tecno logo nd start again and when i try to boot into recovery d volume down key to boot into recovery is nt working thanks ahead
Reply
#5
(05-04-2017, 08:22 AM)daarmee Wrote: Yes i have flash the same firmware like 3 times again and ds time it will boot up to tecno logo nd start again and when i try to boot into recovery d volume down key to boot into recovery is nt working thanks ahead

recovery mode is Volume up + Power
Reply
#6
I have been able to boot the phone up now but it is now saying invalid imei please what should i do now
Reply
#7
(05-04-2017, 10:31 AM)daarmee Wrote: I have been able to boot the phone up now but it is now saying invalid imei please what should i do now

See fix for null IMEI https://forum.hovatek.com/thread-116.html, BTW Create new thread since this is already solved.

Sent from my Z10 using Hovatek mobile
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)