Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tecno L3 no network and sim management option frozen after flashing

#1

Hi,
The Tecno L3 was hanging on tecno logo and I flashed it with Volcano tool box.
The phone is now working except that it is not bringing network and when I check the sim management option in the setting, the sim management option is frozen. I latter flashed the phone with sp-tool v5 but the problem is still there. Please what can I do? 


Reply
#2
(03-11-2015, 02:47 PM)gsmhospital Wrote: Hi,
The Tecno L3 was hanging on tecno logo and I flashed it with Volcano tool box.
The phone is now working except that it is not bringing network and when I check the sim management option in the setting, the sim management option is frozen. I latter flashed the phone with sp-tool v5 but the problem is still there. Please what can I do? 

1. go to Settings > About > Baseband and let me know what it shows
2. Go to Settings > About > Status > IMEI information > Do IMEI 1&2 show IMEIs?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#3
This is the information. On (1)baseband version: MAUI.11AMD.W12.22.SP.V15.P1.2013/03/0711.14
(2) Yes there are valid imei in imei slot 1 and 2
Reply
#4
(03-12-2015, 03:06 PM)gsmhospital Wrote: This is the information. On (1)baseband version: MAUI.11AMD.W12.22.SP.V15.P1.2013/03/0711.14
(2) Yes there are valid imei in imei slot 1 and 2

follow this guide @ https://forum.hovatek.com/thread-116.html
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#5
I have written a working L3 nvram on the phone but the problem is still there, worst still after writting the nvram and I reboot the phone, the problem is still there, then I hardreset it and the blue colour in the display started showing brown I.e anything that is blue in colour will be showing as brown.

Reply
#6
(03-12-2015, 07:24 PM)gsmhospital Wrote: I have written a working L3 nvram on the phone but the problem is still there, worst still after writting the nvram and I reboot the phone, the problem is still there, then I hardreset it and the blue colour in the display started showing brown I.e anything that is blue in colour will be showing as brown.

do you have a working L3 there?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#7
Yes I do
Reply
#8
(03-13-2015, 06:29 AM)gsmhospital Wrote: Yes I do

backup the working L3 using this guide @ https://forum.hovatek.com/thread-468.html then flash the files (especially secro.img) to the bricked L3 using sp flash tool @ https://forum.hovatek.com/thread-159.html 
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#9
Is the secro for the colour blue that is not displaying or for the 'sim management' option that is frozen?
Reply
#10
(03-13-2015, 12:10 PM)gsmhospital Wrote: Is the secro for the colour blue that is not displaying or for the 'sim management' option that is frozen?

sim
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)