Hi, Guest! Login / Register




Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Need help

#1

Htc desire 516 auto exits any app and it auto restart oftenly..whats wrong

Sent from my TECNO-W3LTE using the Hovatek Forum App


Reply
#2
(05-11-2017, 05:05 PM)androuser Wrote: Htc desire 516 auto exits any app and it auto restart oftenly..whats wrong

Sent from my TECNO-W3LTE using the Hovatek Forum App

How did the problem started? did you install any new app, or something. explain.
Reply
#3
Consider resetting the device

Sent from my Infinix X510 using the Hovatek Forum App
Reply
#4
Yeah its being infected by mostly third parties applications and when you are using wifi

Sent from my TECNO-W3LTE using the Hovatek Forum App
Reply
#5
(05-14-2017, 12:44 PM)androuser Wrote: Yeah its being infected by mostly third parties applications and when you are using wifi

Sent from my TECNO-W3LTE using the Hovatek Forum App

Thats malware.
1. Is the phone rooted?
2. Do you have the stock ROM?

Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#6
(05-15-2017, 10:03 AM)hovatek Wrote:
(05-14-2017, 12:44 PM)androuser Wrote: Yeah its being infected by mostly third parties applications and when you are using wifi

Sent from my TECNO-W3LTE using the Hovatek Forum App

Thats malware.
1. Is the phone rooted?
2. Do you have the stock ROM?

not rooted,
i don't have the stock ROM

Sent from my TECNO-W3LTE using the Hovatek Forum App
Reply
#7
(This post was last modified: 05-22-2017, 05:19 PM by innagee. )
(05-22-2017, 11:34 AM)androuser Wrote:
(05-15-2017, 10:03 AM)hovatek Wrote:
(05-14-2017, 12:44 PM)androuser Wrote: Yeah its being infected by mostly third parties applications and when you are using wifi

Sent from my TECNO-W3LTE using the Hovatek Forum App

Thats malware.
1. Is the phone rooted?
2. Do you have the stock ROM?

not rooted,
i don't have the stock ROM

Sent from my TECNO-W3LTE using the Hovatek Forum App

Try Factory Reset in settings.

Sent from my Z10 using Hovatek mobile
Reply
#8
(05-22-2017, 11:34 AM)androuser Wrote: not rooted,
i don't have the stock ROM

Sent from my TECNO-W3LTE using the Hovatek Forum App

whats the chipset and android version of the phone?
you'll most likely need to flash stock rom
see https://forum.hovatek.com/thread-13054.html for how to verify the chipset
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)