Hi, Guest! Login / Register
Giveaway: Free Hovatek T-shirts, Hoodies & Cufflinks.. I WANT ONE! (Nov 25, 2017)
Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Unable backup/dump stock rom in gionee a1

#41

(05-19-2017, 02:01 AM)chaitumtx Wrote: Sorry until now but we are working on it

have you backed up with Miracle Box?


Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#42
(This post was last modified: 05-19-2017, 12:10 PM by chaitumtx. )
(05-19-2017, 11:54 AM)hovatek Wrote:
(05-19-2017, 02:01 AM)chaitumtx Wrote: Sorry until now but we are working on it

have you backed up with Miracle Box?

No I tried but it's not possible to take back with Miracle Box I was used with loader
Reply
#43
(05-19-2017, 12:07 PM)chaitumtx Wrote: No I tried but it's not possible to take back with Miracle Box I was used with loader

What exactly went wrong during your first rooting attempt?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#44
(05-20-2017, 08:55 AM)hovatek Wrote:
(05-19-2017, 12:07 PM)chaitumtx Wrote: No I tried but it's not possible to take back with Miracle Box I was used with loader

What exactly went wrong during your first rooting attempt?
When im trying to flash su-update 2.76. Zip
E/: unable to mount while using Cwm what your ported and uploaded I was manually mounted E then also no use same message appeared
Reply
#45
(05-20-2017, 01:59 PM)chaitumtx Wrote:
(05-20-2017, 08:55 AM)hovatek Wrote:
(05-19-2017, 12:07 PM)chaitumtx Wrote: No I tried but it's not possible to take back with Miracle Box I was used with loader

What exactly went wrong during your first rooting attempt?
When im trying to flash su-update 2.76. Zip
E/: unable to mount while using Cwm what your ported and uploaded I was manually mounted E then also no use same message appeared

Please, I don't wish to interrupt however, there was a time I tied getting my phone rooted and it kept given one error or the other. What I did was insert an external SD card and move the superSU into it and I was able to root from the SD easily
Reply
#46
(05-20-2017, 01:59 PM)chaitumtx Wrote: When im trying to flash su-update 2.76. Zip
E/: unable to mount while using Cwm what your ported and uploaded I was manually mounted E then also no use same message appeared

That was what some Gionee M6 users encountered . Try moving supersu to external SD card and flashing it from there.
BTW,
1. Did you get the mount error before or after flashing the SuperSU
2. Were you still able to boot into Philz after getting this error?
Need further assistance? Speak with a Hovatek Representative:
Working Hours: Mondays - Saturdays ; 09:00 - 18:00 (GMT +1:00)
Reply
#47
(05-20-2017, 06:22 PM)hovatek Wrote:
(05-20-2017, 01:59 PM)chaitumtx Wrote: When im trying to flash su-update 2.76. Zip
E/: unable to mount while using Cwm what your ported and uploaded I was manually mounted E then also no use same message appeared

That was what some Gionee M6 users encountered . Try moving supersu to external SD card and flashing it from there.
BTW,
1. Did you get the mount error before or after flashing the SuperSU
2. Were you still able to boot into Philz after getting this error?
1.Before flashing
2.Not able to boot only after flashing stock and again through adb only I can boot into philz
Reply
#48
Guys guys unexpectedly I was done rooting gionee a1 but again I lost imei and WiFi not at stable but using philz cwm it's not possible to mount external SD card I was ported twrp I'll share it soon

Sent from my A1 using Tapatalk
Reply
#49
(05-22-2017, 02:35 AM)chaitumtx Wrote: Guys guys unexpectedly I was done rooting gionee a1 but again I lost imei and WiFi not at stable but using philz cwm it's not possible to mount external SD card I was ported twrp I'll share it soon

Sent from my A1 using Tapatalk

Is the twrp more compatible and would it work for the 32gb version of A1 despite the memory difference all the other specs are the same
Reply
#50
It's working

Sent from my A1 using Tapatalk
Reply










Users browsing this thread:
1 Guest(s)